קצת הגזימו לא? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום באתי לעבודה לקחת כמה דברים מהלוקר שלי. 2 אנשים שראו אותי שאלו אותי אם אני אחרי
10 תגובות
עמוד 1
  • שימי פס ארוך ושידחפו את העינים בת*** שלהם
  • זאת מחמאה, לא?

• הייתי כ"כ בהלם. אני ממש לא מרגישה אחרי
  • חצופים, אין מה להגיד... יש לאנשים מסוימים את חוסר הרגישות הזה שנקרא חוסר טאקט, אבל... שיקפצו לך גבוה-גבוה. העולם לא בנוי עליהם...
    לי בעבודה גם היה קטע מטומטם : המנהלת שלי לשעבר ראתה אותי עומדת ומחזיקה יד על הבטן (סתם, ממש שתם, חשבתי על משהו באותו הרגע) וישר שאלה אותי אם אני בהריון... כמובן שלא רציתי להגיד לה אבל מצדה בעיניי זה היה לא מנומס בכלל. ולצעריף אפילו לא הייתי מצליחה להסביר לה... אטימות.
    אל תשימי לב, או שפשוט תעני משהו מטומטם ושירגישו פאדיחה (אני עושה ככה לפעמים)

• אמרתי להם "ממש לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" הם לא התכוונו לרדת עלי או משהו ראו עליהם שהם באמת מתלבטים
  • ווואו, את בטח מהממת אם ככה אמרו לך!
    תקחי את זה כמחמאה וחמסה עלייך!

• אוי, אבל תחשבי שאת היית באמת אחרי, והם היו אומרים לך "כמה עוד נשאר לך"?
    אין אי אפשר בדברים האלה לצאת בשלום חחחחח
    ובטח בגלל שהם מודעים לעיניין, אז הם ניסו לשאול בדרך עקיפה שתחמיא לך!
  • איך שלא יהיה, עדיף כך מההיפך- להיות אחרי ולהישאל באיזה חודש את
  • חמסה עלייך! וקבלי זאת כמחמאה!!!

• באמת אתן צודקות א"א לצאת מזה בשלום........ ואם באמת הייתי אחרי???!!

סתם הייתי בהלם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה