באמת שביקשתי!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף! אני נורא אוהבת את ההורים שלי אין עליהם אין על העזרה שלהם אין על הנתינה שלהם אין על האהבה שלהם. אבל ביקשתי בכל לשון של בקשה שלא יספרו לאף אחד שיש לי CMV ובכל זאת אחותי וגיסתי שואלות אותי מה זה הוירוס הזה שיש לי!!!! ולמה אני לא הולכת כבר כ"כ הרבה זמן לעבודה! ראבק מה ביקשתי!!!! קצת פרטיות???? לא מספרת להם יותר כלום! למה כל אחד צריך לדפוק לי עין??? גם ככה אני בלחץ שהתינוק הזה יצא בריא ולא ידבק בוירוס המקולל הזה
19 תגובות
עמוד 1

• שולחת לך מליון ובעז"ה הכל ההיה טוב
  • משפחוחה.......

• מבינה את זה..
    לאמא שלי גם יש פה גדול..
    אני יכולה פתאום לפגוש חברה שלה שאני מכירה כי ראיתי אותה פעמיים או שלוש והיא תשאל אותי על האיחורים במחזור או על בעיות קיבה למיניהם..
    ניראה לי כל ההורים זה ככה.

דברו איתי בפייסבוק

• אווווווווויייייייייייייייייייייי מצב מוכר
  • בהחלט מעט מעצבן!

• מעצבןןןןןןןןןן!!!!

• כניראה שזה טבע של האמהות-גם לאמא שלי יש פה גדולללללל

• גם לאמא שלי יש פה גדול ולכן כל דבר שאני מספרת לה אני לוקחת בחשבון שהיא תספר למישהו ולכן כל פעם שאני בהריון אני מספרת לה איזה שבוע - שבועיים לפני שאני כבר מספרת לכולם.

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
  • אז אמא שלי יש לה פה גדול אבל בד"כ היא יודעת לשמור בסוד כשמבקשים ממנה כי זה גורם לה להרגיש מיוחדת שרק היא יודעת. על הריונות למשל אני יכולה לספר לה עוד לפני האיחור ואני יודעת שזה שמור במערכת. אבל הפעם??? ממש איכזבה
  • אני כל כך מבינה אותך!!

אם יש משהו מעצבן, זה שחודרים לך לפרטיות.. במיוחד אם את לא מחבבת במיוחד את גיסתך..

• מעצבן. אבל ככה זה אמהות
    [

• כ"כ מוכר!!!

למשפחה של בעלי יש כזה פה גדול!!!

וזה לאו דוקא מתוך דאגה...מתוך רכלנות
  • גם אצלי זה ככה.
    ממש מעצבן.
    אני חמדתי לסתום את הפה,מעכשיו, מספרת לאמא מה היה אחרי שזה נגמר כבר!

• חמי וחמתי לא יודעים כלום. את הלקח אצלם למדתי בהריון הראשון. סיפרנו להם וביק'שנו שלא יספרו והם כן סיפרו ולכל העולם ועוד ירדו עלי שאני שומרת בסוד
  • שחר.. אף פעם אין תעודת ביטוח בכלום את לא יכולה לדעת מה יקרה מחר
    פשוט צריך לזרום ונראה לי שזה הדבר האחרון שצריך להדאיג אותך

• צודקת. אבל הרגש האימהי פועל שעות נוספות... מה אני אעשה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה