היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היום ההיתי עם שי-אל בטיפת חלב והילדה לא עולה במשקל היא גם יונקת+תמ"ל והיא ממש פיצקית ילדים בגילה נראים כאילו מחר הם עולים לכיתה א' והיאנ החליטה להוציא לשון לאחות האחות החליטה שיש בעיה בבלוטת התריסושלחה אותנו למליון בדיקות דם אני ממש בדיכי מה אני עושה האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא רוצה חיבוקים ושהתקופה המגעילה הזו תעבור
15 תגובות
עמוד 1
שולחת לך מלא חיבוקים מתוקה
היי, היי לא להסחב!!!! אמנם אין לי שמץ של נסיון, אבל אולי כדאי לראות רופא ולא איזו אחות? לקרוא קצת באינטרנט? והכי חשוב - לא להילחץ - כי זה בטח ישפיע על ילדונת?
קחי נשימה, תחשבי שגם זה יעבור, כמו כל דבר, המתנה קשה, אבל בסוף יהיה בסדר :( אפסר לך סיפור: פעם הגיעה למקום עבודתי הקדם אישה (סבתא) עם נכד ממש פיצקלה, בדקו לו משהו ב-US ובין לבין היא סיפרה: "החמוד הזה פותח את ספר המחלות ואומר "היום אני רוצה את זהההה!!!" כך שהכל יהיה בסדר, רק תעדכני ::) לא יודעת אם הצלחתי להרגיע, אני לא הכי טובה בזה וגם בלי נסיום אבל שולחת לך חיבוק חם-חם והרבה תמיכה :):):)
קודם תרגעי! את צריכה לשמוח שעושים לה בדיקות כלליות וסוף סוף יגלו למה היא לא עולה במשקל, אם זו באמת בלוטת התריס היא תקבל תרוםה שתאזן את הבלוטה והכל יהיה בסדר, אגב יש פה מלא בנות שבלוטת התריס לא מאוזנת אצלם ומטפלות בזה כולל אני
וואי
מאמי תעשי את הבדיקות אולי תגלו למה היא לא עולה במשקל ורק תעזרו לה אל תדאגי ואל תלחיצי את עצמך סתם בעז"ה שתשמעו רק בשורות טובות
תודה הזמנתי תור ליום ראשון לבדיקות דם מהוריד אלוקים לילדה בת 5 חודשים בטח היא תצרח ואני יתעלף ......מקווה לבשורות טובות
לבר עשו את הבדיקה הזו בגיל חודשיים ושבוע....
מאמי בלי לחץ גם שי-אל שלי עולה 100-200 גרם בלחץ בחודש... יהיה בסדר את תראי