איקקלמין - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות זקוקה דחוף לעזרה. אחרי כל הבדיקות והצילומים והכול תקין ואין שום הריון כבר שנה הרופא החליט לנסות איקקלמין. הוא אמר לקחת מהיום החמישי כדור אחד לחמישה ימים. מישהי כבר עברה את התהליך הזה? למה לצפות?? מה ההשפעות של הכדור?? תודה שושן
7 תגובות
עמוד 1
  • אני כבר במחזור השני עם איקוקלימין, בגדול השפעץ הכדור הינה להגדיל את כמות הזקיקים או בכלל לגרום לזקיקים להופיע, מתוך הזקיק יוצאת הביצית בזמן הביוץ, במחזור הראשון לקחתי כדור אחד ביום, וביום ה13 היה לי זקיק אחד בגודל של 20. במחזור השני לקחתי כבר שני כדורים ביום וביום ה13 התגלו 3 זקיקים גדולים.
    ביום ה13 עשיתי אולטראסאונד לבדוק מה גודל הזקיקים וכשראו שהם מספיק גדולים קיבלתי זריקת אורביטרל שגורמת לביוץ.
    בגדול צריך כבר מהיום ה11 או ה12 לעשות אולטרסאונד מעקב זקיקים.
    מקווה שעזרתי
    המון בהצלחה:)
  • דבר נוסף, אומרים שהאיקוקלימין עלול לפגוע ברירית הרחם, אמרו לי שסלק מגביר את הרירית, אז מסביב לימים של הביוץ אני אוכלת לפחות סלק אחד ביום, אני לא יודעת אם זה עוזר אבל בטוח זה לא מזיק!!
  • היי שושןן טוב לשמוע ממך,
    תהיתי איפה נעלמת,
    אני מכירה את האיקוקלמין טוב מאוד, בזכותו הצלחתי להיכנס להריון עם הבת שלי.
    האיקוקלמין מגביר את התהליכים הטבעיים שמובילים לביוץ.
    לוקחים כדור אחד מהיום החמישי למחזור למשך חמישה ימים,
    אם כדור אחד לא יעבוד יעלו את המינון לשניים ביום,
    בהצלחה
  • הי ציפי גם אני היתגעגעתי. נעלמתי כי כבר השתגעתי כמעט מכל הניסיונות אז עשיתי קצת הפסקה אבל זהו אין ברירה צריך לעלות הילוך. מישהי יודעת מה התופעות שיש לכדור ? שאני ידע למה לצפות ?
  • היי שושן
  • לי זה עשה גלי חוםםםםםםם..

בעזרת ה' בשורות טובות במהרה
  • היי שושןן
    לי זה לא גרם לתופעות לוואי בכלל,
    גם לא כאשר לקחתי מינון של שני כדורים ביום,
    הדבר היחיד זה שכאשר עושים את הטיפול במשך כמה חודשים זה יכול לגרום לרירית רחם דקה אז כדאי לקחת בליווי של כדור שנקרא פרוגינובה,
    הבנתי שדבר נוסף שעוזר זה אכילת הרבה סלק.
    עוד משהו מאוד חשוב זה מעקב זקיקים כל יומיים - שלושה לראות מה ההתקדמות
    בהצלחה רבה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה