מה עובר עליי???? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא יודעת מה נסגר איתי בזמן האחרון אני לא ישנה ולא עייפה!!!!!!!!!!

אתמול בלילה נרדמתי ב 12 קמתי ב3.40 ומאז אני ערה עד עכשיו!!!!

לא הלכתי לעבודה הכרחתי את עצמי להירדם היום ב 12 בצהריים וקמתי ב 14:30

זה מטורףף לגמרי כבר אני לא יודעת מה לעשות??? זה ממש מרתיח אותי כי אני אוהבת לישון

אוףף והנה עוד לילה חסר שינה.... אבל לא במצב של עייפות ומה שבטוח לא ירדם בזמן הקרוב

בא לי לתלוש שערותתת מהראש  

8 תגובות
עמוד 1
  • זה נקרא התרגשות לפני לידה... הראש עסוק במחשבות

• עוד מעט זה נגמר
  • בדיוק כמו שנופר רשמה
    את מתעסקת במחשבות
    ואת ממש מתרגשת!!!

• ניראה לי שזה טיבעי
    ממה שזכור לי גם אני בחודש 9 הייתי בקושי ישנה וגם שסוף סוף נרדמתי הייתי קמה כל איזה שעה - זה בגלל ההתרגשות והמחשבות שמתרוצצות

שתהיה לך לידה קלה בידיים מלאות

• כל כך מוכר.... זה מתסכל שלא ישנים ...
    אבל ככה זה בהריון ובטח בשבוע שלך...
  • גם אני קצת ככה. הגוף שלי אמנם תשוש אבל מבחינת עייפות אני לא עייפה. אני מכריחה את עצמי לשכב במיטה וללכת לישון כי יודעת שאצטרך את הכוח לילדים שלי ולבייבי החדש... אני רואה סרט במחשב עד שנירדמת...
  • מאמי הגוף שלך מכין אותך לבאות.... עוד הרבה חודשים שתקומי בשעה הזאת (: נסי לנוח כל דקה פנויה אחר כך לא יהיו הרבה
  • מדהימות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה