מחזור סדיר לאחר לידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד״ר הדר
    אני חודשים וחצי לאחר לידה, אחרי הלידה היה לי דימום כמעט חמישה שבועות ובשבוע השישי אחרי בלידה היה לי וסת שנמשכה כמעט שבועים , לפני ההריון מרגע שסיימתי וסת הייתי סופרת 26 ימים ואז הייתי מקבלת שוב ,שאלתי היא היום כבר 26 ימים ועדין לא קיבלתי וסת האם המחזור השני אמור להיות כבר סדיר או שיכול להיות שלוקח זמן עד שהמחזור מסתדר? בקיום יחסי מין בעלי גמר בחוץ אבל האם יש סיכוי להריון בגלל האיחור בוסת? אני לא משתמשת באמצעי מניעה אציין שאני גם לא מרגישה סימנים לפני מחזור כמו שהיו לי לפני. הלידה זאת לידה ראשונה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

לעיתים לוקח זמן עד שהמחזור מסתדר, במיוחד אם מניקים - שאינני יודע זאת לגבייך.
    משגל נסוג (לגמור בחוץ) היא שיטת מניעה מאוד לא טובה ולכן צריך לקחת בחשבון אפשרות של הריון ולעשות בדיקה ביתית כדי לוודא האם כן או לא.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה