שאלה על אבעבועות רוח - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב,
    שאלה למי שיודעת:
    כשהייתי ילדה בערך בת 14, לאח שלי הקטן היה אבעבועות רוח ואני הייתי היחידה שעוד לא היה לה את זה.
    הרופא שלח אותי לעשות בדיקת דם וגילה שיש לי נוגדנים ולכן אני לא צריכה לקבל חיסון, כנראה שהיה לי את זה בצורה מאוד קלה וזהו, אני מחוסנת.
    בקיצור, היום לבן של זו שעובדת איתי כאן יש אבעבועות והיא רוצה להביא אותו לכאן כי אין לה מי שישמור עליו.
    בעיקרון אני לא צריכה להיות לחוצה שאני אדבק, נכון?
    חוץ מזה, ששמעתי שבשלב שהפצעים יוצאים כבר זה לא מדבק, זה נכון?
    אשמח לקבל תשובה בהקדם ממי שיודעת, כי אני נורא מפחדת אם יש סיכוי קטן שאני אדבק אני אודיע לה חגיגית (למרות שלא בא לי לספר לה שאני בהריון) שלא תעיז להביא את הילד לכאן.

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
5 תגובות
עמוד 1
  • לא הייתי מסתכנת
  • תגידי שאף פעם לא חלית באבעבועות... היא לא צריכה לחדור לבדיקות הדם שלך...
    ושלא תביא אותו. חוץ מזה שזה לא עובר סתם באויר ואם את שומרת ממנו מרחק לא תדבקי... אבל...

• ההדבקה הייתה שבועיים לפני הפצעים ככה שבשלב הזה זה לא מדבק אבל אל תתקרבי מידי ותאווררי ואני מקווה שיהיה בסדר

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • תשאלי אותה אם זה מדבק או לא.
    שתבדוק עם רופא

אם זה מדבק זה לא הוגן לא רק כלפייך אלא כלפי כל מי שעובד איתכם.
    ואז היא לא צריכה להביא אותו ואת לא צריכה לתת לה דין וחשבון על מצבך!

אם זה לא מדבק - אז זה לא מדבק ואין בעיה
  • אני לא הייתי לוקחת סיכון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה