בעית שניה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות

אולי מישהי היתה במצב שלי ויש לה פתרון...
    מאז שהנסיך שלי למד להתהפך מהבטן לגב זה נהיה בלתי אפשרי להשכיב אותו לישון. הוא ישן אך ורק על הבטן... על הגב הוא יכול לשכב הרבה מאוד זמן ולא להירדם.... ברגע שאני מניחה אותו לישון (גם אם אני מנמנמת אותו קודם על הידיים) הוא מתנגד ומתהפך על הגב... אני יודעת שהוא עייף אבל הוא מסרב ומתנגד פיזית. אמרו לי "חכי שהוא ילמד לעמוד ולשבת..."

מה עושים???
4 תגובות
עמוד 1
  • אין מה לעשות... הוא ישן מעכשיו על הבטן... בן כמה הוא?

ולמה
  • אולי לא הסברתי את עצמי נכון.....

הוא תמיד ישן על הבטן רק ככה הוא נרדם (בן 4.5 חודשים)
    אני שמחה על ההתפתחות שלו כמובן!!!!!
    הבעיה היא שעכשיו יש לו דרך נוספת להתנגד להרדמות... זה מאוד מתסכל שאני יודעת שהוא עייף שהוא נודניק ומפהק אבל ברגע שאני מניחה אותו במיטה על הבטן הוא מיד מתהפך על הגב... ועל הגב הוא לא נרדם....
  • אהה חשבתי הפוך. מתהפך מהגב לבטן ונירדם ושאת מפחדת כי ישן על הבטן...

פשוט כל פעם שיתהפך את תצטרכי להפוך אותו מחדש לבטן.... ללטף ולהרגיע. לא לחייך אליו ולשדר לו שעכשיו הולכים לישון...

• חחחחח מנסה ומנסה... הבעיה היא שהוא מחייך אלי!!!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה