התינוק/ת שלכם נרדמת לבד??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבייבי שלי בן 3 חודשים נרדם רק על הידיים..... מתי ואיך לימדתם את שלכם להרדם לבד...? נראה לי זה קצת סרט ללמד אותו דבר כזה
13 תגובות
עמוד 1
  • אצלי מהיום הראשון הם נרדמים לבד
    הקטן אני משכיבה במיטה והוא נרדם לבד בלי נידנודים ובלי ידים
  • אין דבר כזה לימדתי
    איך שהוא חזר מבית החולים כשהוא הראה סימני עייפות הנחתי אותו בעריסה...
    וכך זה עד היום..עייף? למיטה ונרדם שם לבד..
    זה עניין של הרגל...עוד לא מאוחר להרגיל...זה הדבר הכי חכם בעולם מנסיון של בת גדולה שנרדמה על הידיים עד גיל מאוחר..טעות שלעולם לא חוזרת
  • איזה כיף לכן
    לצערי הבנתי את זה מאוחר מידי..... ועכשיו לא יודעת מה לעשות...
  • אני בדעה אחרת מהבנות.
    אני חושבת שעד גיל חצי שנה התינוק רוצה חום ואהבה וקירבה והוא יקבל אותם. אחרי חצי שנה לימדתי את הקטנה שאני לידה אבל לא מרימה. היה יום או יומיים שהיא בכתה וזהו. היא נרדמת לבד.
    יש כל מיני שיטות ללמד להרדם לבד אבל אני לא חושבת שתינוק יכול להבין שמניחים והולכים כדי שירדם. או אם מרימים ומחבקים ומחזירים למיטה לדעתי זה רק מרגיז יותר את התינוק.
    שיהיה בהצלחה!

• גם אני בעד חום ואהבה
    3 חודשים זה פיצפון - כבר מעכשיו ללמד אותו להרדם לבד.. נשמע לי מוגזם.
    אם זה קשה לך - שימי אותו עלייך במנשא, כך הוא ירדם וירגיש אותך - והידיים שלך יהיו פנויות
  • את הקטנה אני הייתי מניקה והיא היתה נרדמת לבד.

עם הגדולה היינו משתגעים.....עד שהיא למדה לישון לבד לקח לנו שנים
    פייס: ortal_hori
  • תודה על העצות הנהדרות ....... נראה לי אם לא התחלתי עם זה אחכה עוד קצת

• פייס: ortal_hori
  • הלוחשת לתינוקות ממש לא אומרת שיצרח במיטה וילמד לבד אלא בדיוק את ההיפך בספר (המדהים לדעתי) שלה היא מדגישה כל הזמן את הצורך שיש לתינוקות רכים בחום ואהבה אך מזכירה כל הזמן שיותר מאוחר יותר קשה.

אני התחלתי להתעקש על הירדמות במיטה מתי שהוא כבר התחיל להיות כבד מידי, וגם רציתי שיהיו לו חיים יותר קלים בגן...

בקיצור תעשי מה שנוח לך! אם נוח לך להרדים על הידיים תמשיכי כך, אם את רוצה שירדם במיטה תרדימי במיטה. להרגיל להירדם במיטה זה לא קל אבל התוצאה שווה

שיהיה בהצלחה במה שתבחרי
  • כנראה השתמע מדבריי שינאי צרח בעריסה עד שנרדם
    אז להבהרה..הייתי מניחה אותו והיה נרדם מיד..הוא אף פעם לא אהב בכלל להיות יותר מדי על ידיים ולכן זה הלך איתו מצוין
    כמובן אם קשה לתינוק אז להיות ליד ולהרגיע..אבל אני עדיין נגד להרגיל להרדם בידיים..וזה ממש לא מאוחר מדי..
  • גם הילדים שלי נירדמים לבד. אפילו טלטל כפרה עליו
  • אני לא חושבת שאם 'לימדתי' להרדים אז זה אומר שהבנות שלי לא קיבלו חום ואהבה

• אני גם חושבת שהרדמות ושינה בלילה זה אופי של ילד , תלכי לפי הרגש שלך ואיך שנוח לך להרדים אותו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה