היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שמתי את אוראל אצל מטפלת דרך התמ"ת היא מחוייבת לתת לאוראל מנה של פירות בבוקר ומנה של ירקות בצהריים מגיל 4 חודשים שהתחלתי טעימות והלך לי סבבה התחלתי להגיד לה שתיתן לו והיא כל הזמן תירצה לי תרוצים למה לא לתת לו באיזשהו שלב נמאס לי ופניתי לרכזת הרכזת דיברה איתה ואמרה לה שהיא מחוייבת ושתתחיל לתת לו
היא אורמת לי פרות תיתני לו את ירקות תביאי לי מהבית אני אתן לו - איזה חוצצצפה היא אורמת לי אני עושה מרק עם עדשים ואפונה ואני לא יכולה לתת לו - הגיל לא מתאים
אך אני יגיד לה שמצידי תכינן לו מרק רק בשבילו ותקפיא את זה וכל יום תיתן לו לא נעים לי להעיר לה אבל אין לי ברירה
11 תגובות
עמוד 1
לעולם לא היתי משאירה את הבן שלי עם מטפל כזו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
את חייבת להעיר לה מה ז"א היא עובדת בשבילך
מה????אמאלה תסלחי לי אבל היא פשוט חתיכת חוצפניתתתת!!! יש לך אפשרות לבקש שיביאו מישהי אחרת??
הייתי מחליפה מטפלת. אושיש לה משהו עקרוני נגד אוכל של גדולים בגיל כזה או שהיא סתם קמצנית
התקשרתי אלייה ואמרתי לה שאני מאוד מעריכה אותה ומאוד מרוצה ממנה אבל עניין האוכל מאוד מציק לי ואני מבקשת שתדאג לו לאוכל מוצקי אמרתי לה - לוקח בדיוק 2 דק' להעמיד סיר של ת.אדמה גזר בטטה וקישוא ושתעשה לו הבנתי שמותר לתת קיטניות בגיל של אוראל(5 וחצי חודשים) נכון?
קטניות נראה לי עוד מוקדם הם צריכים להתרגל קודם לירקות פירות ובשר... נראה לי קטניות כבד עליהם קצת לא? אבל אולי אני לא זוכרת את הגיל הזה.
אני חושבת שהייתי מחפשת מישהי אחרת
חצופה!!! לדעתי היא גם קמצנית וגם עצלנית!!!!
היא לא בסדר בכלל מה זה זה???!!??? אני שומעת שיש איתה הרב בעיות (ממך) את צריכה להעמיד אותה במקום- או שהרכזת שלה תעשה את זה! חוצפנית כזו....
היא חצופה וגם קמצנית! כדאי לך לחפס מי שהיא אחרת היא חייבת לתת לו גם ירקות וגם פירות חצופה ושנאת קמצנים