היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני מכינה לערב שבת מרק ירקות דגים - חרימה כבד עוף עם בצל ופירה סלטים לילדים שניצל ואורז
לשבת בבוקר חמין + ביצים קשות ג'חנון סלטים
שבת בצהריים ממולאים
ואני יכין גם עוגיות
וואי נשמע מדליק .. יש לי בצק עלים ומלוואח .. ניתן לעטוף נקניקיה בבצק עלים / מלוואח?? ואיך " מדביקים" את הבצק לנקניקיה? (בהנחה ובא לי להכין לירין היום ואני לא יוצאת לקניות .. כי אין ספק שלקנות מוכן זה הכי קל ושווה )
והנה מתכון, אם בא להשקיע פייס: ortal_hori
אנחנו מוזמנים גם בשישי גם בשבת יש פתור מלבשל
וואי רחל - אפשר מתכון לחריימה? אם אני עושה חריימה בעלי מתחתן איתי שנית
וואי אורטל תודה נשמע מדליק לנסות
אור-טל הילדים בסדר גמור גדלים. ולגבי שבת כל יום חמישי בערב אני מכינה את השבת אפילו כל שבוע אופה חלות של בית הכי טעים. ויום שישי פנוי לי לטייל.
ראית את המתכון? זה ממש קל!
עם מלוואח אפשר לעשות מלא דברים -יאמי פייס: ortal_hori
אני אשכנזיה כמו הקיר וזה מזכיר לי את הילדות. לא ידעתי שמשה בתיבה זה קשור לעדות המזרח. בעלי מרוקאי ואני בטוחה שהוא לא אכל כזה כשהיה ילד
מגניבבבבבבבבב וקל .. נראה לי יותר קל מאשר לחכות להפשיר בצק עלים .. הנה עוד אופציה לארוחת ערב בימי חול
זה באמת היה בשרשור על גיוון לארוחות ערב פייס: ortal_hori
אני מכינה ממלואים חורשט של הפרסים יאמייייייי
מבשלים לשבת חתן
אם היית רואה אותי היית מבינה כמה זה לא מצחיק
בורקס בשר עם רוטב פטריות דגים חריפים...
יאמי! "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
סוף סוף אני יודעת מה זה משה בתיבה
אז אצלי ככה (אתחיל היום בערב ורק פינישים מחר
מה זה ספגטי בתנור?????
(אני חולה על ספגטי בכל צורה את זה עוד לא שמעתי )
וגם אני אשכנזיה ועל משה בתיבה שמעתי לא מעט ****
האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה? בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים, הוסיף לה כוח לוותר לאחרים. הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע, הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה, הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה, הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה, הוסיף לה אהבה ויהי מה, וכשסיים מלאכתו
האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה? בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים, הוסיף לה כוח לוותר לאחרים. הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע, הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה, הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה, הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה, הוסיף לה אהבה ויהי מה, וכשסיים מלאכתו