חוששת מאוד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע 6 ובשבוע הבא יום שישי יש לי בדיקת דופק . מתה מפחד מהבדיקה כיוון שהריון שעבר זה הסתיים בגרידה , שק ההריון היה מעוות לא היה עובר ולא דופק. איך אפשר לא לחשוש לא ישנה בלילות. יש לכן הצעה איך לעבור את השבוע הזה בלי חרדות???
16 תגובות
עמוד 1
  • עם תהיהי בחרדות את רק תגבירי תפחד
    נכון קל לדבר מהצד אבל
    מניסיון שלי חתשבי חיובי מאמי

המשך הריון קל ותקין

• תנסי להעסיק את עצמך.
    לצאת עם חברים לטיול / מסעדה / כל דבר.
    שיהיה בהצלחה בשבוע הבא. אני מחזיקה לך אצבעות
    [

• הלוואי שיכולתי לצאת מהבית , מיום ראשון אני בבית עקב כאבי גב. עזים גם לעבודה אני לא הולכת. מזל ששבוע הבא יש לי שבוע עמוס אולי באמת זה ירחיק ממני מחשבות ויעביר לי את הזמן מהר.
  • אוף אני זוכרת את המתח של ההמתנה לבדיקות.
    הלוואי ויגיעה מהר ותצאי משם עם חדשות "דופקות" חחחח
    [

• קודם כל- מצטרפת להמלצות על המחשבות החיוביות... זה עושה פלאים, אבל ברור שלא קל להוציא את החששות מהראש..

גם אצלי לצערי ההריון הראשון הסתיים בהפלה בעקבות עובר שלא התפתח.. טפו טפו טפו נקלטנו יחסית מהר אחרי זה..

לי הרופא אמר שבחלק מאוד מאוד גדול מההריונות, בעיקר ההריונות הראשונים מתרחשות הפלות.. אבל זה לא מצביע על ההריונות הבאים! מקווה שזה יעודד- רוב הסיכויים שאין קשר בין ההפלה שעברת להריון הזה, ושהוא תקין!
  • מחזיקה אצבעות שהכל בסדר
    שיהיה בהצלחה ענקית!!!

• תודה לכולכן , אתן מתוקות אמיתיות. וענבל אני שמחה ששיתפת אותי זה עודד אותי מאוד. איזה כייף שמצאתי את האתר הזה. כמובן שאעדכן אני פה כל יום, בע"ה.
  • כמו שנאמר מעליי, למרות הניסיון המר בעבר, אל תתני לפחדים להשתלט עלייך ותאמיני שהכל יהיה בסדר!!!
    מחזיקה לך אצבעות לכל מקרה
  • מאמי חשיבה חיובית מביאה איתה דברים חיוביים וכך ההפך !!
    גם אני אכלתי הרבה סרטים בגלל כל מיני סיפורים של בנות
  • מחשבות חיוביות - יהיה בסדר

• תראי, אם את בחורה רציונלית יעזור לך להגיד לעצמך שאין לך סיבה לחשוש - הרי את צעירה ובריאה, אין לך דימום חריג... את בסדר גמור! תנשמי עמוק כמה פעמים בכל פעם שתרגישי שהחרדה משתלטת עלייך.

בכל פעם שתרגישי לא טוב תכתבי לנו ונעזור לך לעבור את זה.

• ואוו כבר מרגישה הקלה בחרדות בזכות תמיכתכן. כרגע קוראת את הספר "הכוח" מומלץ ביותר.

• מצטרפת.. תשתדלי להיות חיובית כמה שאפשר, מנסיון אישי אי אפשר בלי חרדות אז לא אוכל להגיד לך תרגעי , הכל מצוין... אני גם לחוצה כזאת אבל תנסי להעסיק את עצמך במשהו שאת אוהבת... בסופו של דבר זה יגיע!!!
    בהצלחה

• בשורות טובות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה