סתומה כזו בחיים לא ראיתי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב יקירות שלי

14 תגובות
עמוד 1
  • חחחחח איזה טימטום!!! ה' ישמור יש להם לפעמים יציאות כאלה טיפשיות!!
    קרה לי משהו דומה פעם.. התקשרתי לקבוע תור לרופא נשים שלי והפקידה כנראה חדשה אמרה לי שצריך לקבוע דרך המכונים.. אמנם הרופא שלי גם אופר של מכונים אבל הוא גם רופא שמקבל במרפאה!
    התווכחתי איתה חצי שעה וניסיתי להסביר אבל היא לא הבינה.. א אמרתי לה שתעביר אותי לנציגה אחרת והיא לא רצתה.. ואז שאלתי אותה אוקיי ואם זו טעות אז כל השיחה הזו והטרטור הזה והשיחה הבאה שאני אצטרך לחייג תהיה על אחריותך?!
    היא אמרה לי לא.. חחחח בסוף ניתקתי והתקשרתי שוב וקבעו לי כמו שחשבתי שצריך לקבוע. ואז כשביקשתי להתלונן עליה אמרו לי היא חדשה וזה תני לה צ'אנס.. אז ויתרתי.. יש שם מלאאאאאאא טיפשות!

• אחת יותר סתומה מהשנייה

• מיפגרת!! בההה
    [

• ניסית תמוצרים של MUSELA ?
    הם מעולים
    לא זול אבל שווה
    לבן גם היה יובש ועבר בזכות המשחהה זאת

• אולגה לא ניסיתי אבל ניסיתי מלא משחות מדהימות שבאמת עזרו לה אבל זה חזר ומכיוון שאני לא רוצה לנסות לשים לה כל מיני תכשירים עדיף ללכת לרופא

• בס״ד

אלוקום ניסית? לנו היא הורידה תפצעים ביום

• תאמיני לי צריך להתפלל שלא נצטרך רופאים - בכדי שלא נעבור דרך המפגרות האלה

זה פצעונים או יובש/אדמומי?

• מעיינוש - אלוקום זו משחה שמכילה סטרואידים וממש לא מומלץ בלי להתייעץ עם רופא...

ענבל - זה ידוע שבגילאים האלה יוצאים פצעונים אל תדאגי...גם לירין היה מלאא וגם לסהר יש עכשיו זה עובר ...
    את יכולה לשים לתאיר אקווה קרם זה ללא מרשם זה בעצם קרם לחות טיפולי ניתן לשימוש מגיל 0 שמתי לו אתמול...כבר שיפור!!!
    בכל מקרה כשהיה לירין גם לקחתי לרופא כי לא ידעתי מה זה..( בכל זאת ילדה ראשונה..) היא אמרה לי מלי אל תדאגי אלה פצעי "בגרות" הייתי ככה

• ונוס ניסיתי את האקווה היא לא עזרה בכלל אני כבר לא יודעת מה ניתן לעשות

• חחחחחחחחחחחח הרגת אותי!!
    אבל ת'אמת, גם אנחנו, כשאנחנו שקועות בנט או בעיתון או במשהו אחר, גם אנחנו
    קצת עונות לא לעניין למשל אני, בתור עיתונאית, באמצע לכתוב ידיעה חדשותית ופתאום זה הולך כך:
    בעלי: מאמי, איפה החלב?
    אני: מההההה...?(עיניים מרוכזות במסך)
    בעלי: את איתי או עם המחשב?
    אני: איתך, רק איתך, אלא מה? (מהרהרת: כנראה זה הרגעים שדיברו איתנו תמיד, שבעלים מרגישים מקופחים אחרי תקופה לא קצרה של נישואין)
    בעלי: אה הינה, אני רואה אותו במקרר
    אני: אההה....(מנסה למצוא מילה נירדפת למילה 'מיועד' ולסגור כבר את הפסקה הנוכחית)
    בעלי: את יודעת, עדיף שלא תשימי אותו ככה, כי הוא יכול להתקלקל, בפעם הבאה תשימי קליפס על השקית שלא יכנס אויר.
    אני: אההה.... (מה הוא אומר שם? לסגור את החלון? שניה, עוד מעט אקום..)
    בעלי: טוב נשמה, אני לא אפריע לך, אני רואה שאת מרוכזת
    אני: טווווובבב.... (אם הוא פתח את המשפט במילה 'טוב', כנראה אני אמורה להסכים עם דבריו')
    כולנו הילדים של אבא בשמים
  • מאמ עיתונאית חח

• מה??
  • וואי גם לעומר יש ממש קסטרופה בפנים ניסתי את האקווה וזה רק החמיר לו ,הייתי אתמול אצל הרופאה והיא לא יודעת ממה זה נובע....מסכן שלי אחרי המשחה זה ממש עשה לו כתמים אדומים כמו כוויות קור....לא יודעת מה לעשות

• לילך כן ככה זה נראה כמו כוויות קור זה ממש קרוב לאוזן בצד אחד יותר מבצד השני
    די נמאס כבר חודש וחצי ולא עובר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה