הפרש שנה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש פה מישהי שההפרש בין הילדים שלה הוא שנה בערך? ז"א שהראשון היה בן 3/4 חודשים ואז היא נקלטה.
    זה קשה? קל? כיף? מפחיד?
    ספרי קצת
14 תגובות
עמוד 1
  • נשנושית מפורום הורים ילדה את הבת השניה בדיוק ביום הולדת שנה של הגדולה שלה
  • אצלי ההפרש היה שנה וחודש.הילדים שלי שניהם היו קלים (די)הגדול ישן לילה שלם מגיל חודש.....והקטונה היתה ילדה נוחה משהו לא נורמלי.....התקופה הראשונה לא היתה קלה.....אבל זה עובר וסה"כ כשהיתי בחופשת לידה שניה הגדול היה במעון עד 4 וסה"כ היו לי 4 שעות אח"כ לתמרן בין שניהם...האמת שבעלי מאוד עזר לי.ואפילו תוך כדי הרינות לידות וכו' סימתי תואר ראשון ורשיון רואי חשבון...ככה לדעתתי שכול מי שדוחה ילדים בגלל לימודים זה שטויות.!!!!עם הכול אפשר להסתדר...אם רק רוצים.ולהפך למדתי הרבה יותר טוב כשהיו לי ילדים כי ידעתי שאני לא יכולה למרוח את הזמן....ילדים זה שמחה!!!!ואח"כ כשהם גדלים זו ממש חוויה כי הם נהפכים להיות החברים הכי טובים אחד של השני.אני נהנתי מאוד מהתקופה הזו ושלא תחשבו שהיתה לי מטפלת צמודה או משהו כזה...ההורים ודודה שלי ניסו לעזור אבל את רוב ההשקעה נתן לי בעלי(גם נפשית)והסתדרנו לבד...והילדים ב"ה גדלו מקסימים........
  • בס״ד

אני בע״ה צכה ללדת כשליאל תהיה בת שנה

• ETD את נותנת אופטימיות...
    מעיינוש את לא בלחץ מהפרש כזה קטן? מתי נקלטת שליאל הייתה בת 3 חודשים?
  • בס״ד

בערך חודשי׳ים וחצי מפחדתת בטחח
    אבל אומרים שהשנה וחצי קשות ואחרכך הם גדלים ביחד
    כממו תאומים והרבה יותר קל כי הם מעסיקים אחד תשני
    ואין תקטע של להתמודד עם קנאה שאחד נולד
    בע״ה נצליח:)

• נכון, אין את הקנאה והם גדלים יחד.. נשמע כיף אבל מצד אחד מלחיץ...
    הבן שלי בן 3 חודשים ובעלי רוצה, משגע אותי על עוד אחד.... אמא'לה... חחחחחח
  • בוקר טוב יקירתי....
    לי יש ילדים בהפרש הזה.....

• וואו KEA ריגשת אותי "טווס- גאה" כל הכבוד לך.. עושה חשק...
    תודה רבה, תפסתי גישה והיא- מה שיקרה- יקרה וה' איתי
  • KEA כול הכבוד !!!!!גם לדעתי מה שיהיה-ד' איתנו בהריון שני לא מנעתי וב"ה נכנסתי להריון די מהר -שנה הפרש.ואחרי לידה שניה היה לחץ מצד המשפחה(שעד היום אני די מצטערת שהקשבתי)כי לדעתי הם לחצו עליי כי פשוט לא רצו לעזור...ולכן לקחתי מניעה...ואז נדבקתי בCMV והיתי צריכה למנוע קרוב לשנה ואז היתה לי הפלה...ורק חצי שנה אח"כ נכנסתי להריון הנוכחי שכ"כ חיכיתי לו.בקיצור אנחנו לא יודעות חשבונות שמיים לפעמים מונעים וכשרוצים לא הולך,לפעמים כן הולך,לפעמים לא מונעים ולא הולך לפעמים כן הולך בקיצור העיקר שד' יהיה איתנו ויעזור בכול.
  • ההפרש בין ליאם לאוריה זה 11 חודש בדיוק באותו יום
    אין דבר יותר מושלם מלגדל אותם יחד!

• אתן גדולות מהחיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • וואוווו נטלי, 11 חודש זה אפילו לא שנה

כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • אין לי הפרש של שנה.
    אבל בדיעבד הייתי מצמצמת את הפער בן הילד הראשון שלי לשני שלי (ככה הראשון היה פחות מפונק - זה בטוח).
    אני בטוחה שזה קשבה אבל בסוף משתלם.
    את הריון הרביעי שלי לקח לי זמן עש שהחלטתי שאני רוצה לכן.... יהיה הפרש בע"ה של שלוש שנים

• יש לי הפרש שנה ושלושה חודשיים הקטן בן חודש, יש רגעים קשים במיוחד ההנקות. אבל סה"כ זה כיף ביוחד שהגדולה חוזר מהמשפחתון ורצה לעריסה להסכל עליו ]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה