סקר בית חולים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי לכולם אני ממש ממש מתקרבת לתאריך.....מתרגשת מאוד וכמובן חוששת ובעיקר מתלבטת.איפה כדאי ללדת.
    לידות קודמות (2)ילדתי בתל השומר .במהלך ההריון היתי במעקב אצל רופא פרטי שהוא גם סגן מנהל מחלק שם.וכשהגעתי ללידה זה די עזר לי הפרוטקציה שלו...אם לא היה לי אותו לא יודעת איך הלידות היו נגמרות.....ח"ו אני לא רוצה להפליל את הבית חולים ששם נולדו לי שני האוצרות שלי....אבל לא ממש נהנהתי שם..ברור שזה ענין של מזל מד' ובכול מקום יכול להיות רע וטוב...אבל בעיקר מלידה ראשונה לא היו לי חוייות טובות.בלידה הראשונה היתה לי בתחילה מילדת מקסימה ואז היו חילפי משמרות והמילדת השניה היתה עסוקה בלעשות על בעלי רושם....באמצע הלידה הלכה להתאפר לה....הילד היה בפתיחה מלאה כמעט שעתיים שזה ממש מסוכן....ובסוף היה וואקום.שוב לא בטוח שהיא אשמה כי אני יודעת שהשלב הסופי לא קל לי אבל התחושה שנותרה לי מכך לא היתה טובה....גם הם מאוד מהר מחליטים על חדר ניתוח שזה גם קצת מלחיץ אותי...וגם שלפעמים נפגשים שם עם כול מיני....למשל בלידה השניה היו זוג לפנינו שכול הזמן היו עסוקים בלהחליף את סדר התיקים אצל הרופא איך שהוא היה יוצא מהחדר הופ הבעל קפץ והעביר את התיק שלהם להתחלה....וזה היה מרגיז....בסוף לא ממש הלך להם כי הרופא די קלט אותם...מה גם שזה שהם יקפיצו את התיק שלהם זה לא יעזור ללידה להתקרב....
    האופציה השניה היא מעני הישועה הכול שם נראה לי הרבה יותר רגוע....הם לא דוחפים מיד לניתוח יש שם תומכות לידה מקסימות שעוזרות מאוד וגם יש אופציה של מיילדת פרטית....מה שפריע לי זה שהמקצועיות שם כנראה פחות טובה ואם מתעוררת ח,ו בעיה חמורה הם מיד מעבירים לתל השומר....אבל מצד שני היחס והרוגע שם זה נותן תחושה טובה לכול מהלך הלידה.....
    מה אתם אומרות????
8 תגובות
עמוד 1
  • לי אין מושג כי אני בכלללל לא מהאזור שלך
    שיהיה לידה קלה ומהירה עם חווויות טובות ונעימות - והכי חשוב בידיים מלאות

• הרופא שלי המליץ לי בלב שלם ללכת לאיכילוב
    אני עדיין לא יודעת וזה גם הריון ראשון אז בכלל
    אבל המון בהצלחה ולידה קלה

• ממה שאת מתארת - אני הייתי הולכת למעייני הישועה...

• לא מכירה את הבתי חולים האלה, אבל אני מבינה ממך שתל השומר לא מי יודע מה.
    אם הם מעבירים תיקים, אז יש להם בטח גישה לתיקים אחרים...מפה אני מסיקה שיש איזה פאק בהתנהלות שם. רק הסגל יכול לגעת במסמכים לפי דעתי לא?
    במעייני הישועה אני מבינה שזה בית חולים שהוא יותר בעד לידה טבעית והתנהלות טבעית. לא הבנתי כ"כ למה את מתכוונת בחשש למקצועיות. מיילדת זה מקצוע עתיק.
    הוא יותר תמיכתי מאשר רפואי. אז לכאורה לא אמור ליהיות בו ממש פן של פציינט עם בעיה שצריך לטפל. יש אישה שצריך לעזור לה ללדת, ומכאן שרוגע ויחס טבעי לאישה מהיותה אישה יולדת (ולא פציינטית שיוצא ממנה עוד פציינט) נראה לי הכי נכון.
    אם אין לך דברים מיוחדים או בעיות רפואיות שאכן מצריכות סגל יותר רפואי ויותר מקצועי בנוגע חשש שלך. מה גם שמעייני הישועה הם עדיין בכל זאת בית חולים לא? ובפיקוח, לא איזה מעורה באפריקה.
    פלוס זה לידה שלישית (אני לא יודעת אם חסר לי טאקט אבל אני פשוט עושה תנועה עם היד שכאילו נו באמת שלוש שניות הוא בחוץ בלי עזרה של אף אחד כבר חחח)
    הייתי הולכת למעייני הישועה! מה גם שמאוד אהבת את המקום וכנראה עונה לצרכים שאת מחפשת עכשיו לפי התאור שלך!
  • שלא תבינו תל השומר כמו שידוע הוא בית חולים מצוין ומקצועי מאוד....נטיית הלב שלי כן ללכת לשם כי שם כבר ילדתי. ואני "מפחדת" לנסות בבית חולים אחר...אבל מצד שני מתלבטת אולי יותר כדאי...

• לא הייתי הולכת לבית חולים שאין בו מענה לסיבוכים אפשריים ח"ו. לידה 3 זה מכובד אבל לא מקנה לך חסינות...
    לדעתי או שתשקלי בית חולים שלישי או תל השומר. יש גם את בלינסון שבו ילדתי ואת איכילוב.

• לעזור לך לא יכולה לעזור כי אני לא מהאזור..
    אבל אם חווית חויות לא נעימות לך, אז אולי כדאי לשקול אופציות אחרות...
    בהצלחה

• הי, אני ילדתי במעייני הישועה.. והלכתי לשם רק בגלל שהרגשתי שם רגועה!!! ברוך ה' . אומנם הלידה לבסוף היתה מלקחיים .. אבל עברתי שמה בהרבה מחלקות וכולם היו אדיבים וחמימים ואנושיים. אצלי זה לא היתה לידה רגילה והקב"ה סייע בידם והטיפול והיחס היה מדהיםםםםםםםם...מאחלת לך לידה קלה...ושתחזרי בידיים מלאות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה