חם חמים: כלה וחמות. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעקבות נושא שהועלה כאן בפורום, ראשי העיתנאי חשב לערוך בעבורכן כתבה: אפשר לפתוח נושא מעניין, אם בא לכן, בו כל אחת תיתן את הטיפים שלה - ממוחה, או כאלו ששמעה מיועצים:
    כלה וחמות:

איך עושים את זה?
    איך חיים בשלווה עם החמות?
    איך גורמים לבעל שעומד בין שנינו לדעת את מקומו ומאידך לא להרגיש מסכן?
    האם יש מקומות בהם חייבים לנתק את הקשר ומהם?
    עד היכן מותר להגיע?
    מהם הגבולות שיש להגביל?
    האם ייתכן חיים שלוים כמו אמא ובת או שזו רק קלישאה?

ועוד סיפורי חמות כלה מעניינים וחמים

מחכה לתשובות שלכן כאן בפורום! מהן כולנו נהנה!!
    בהצלחה לכולן, ויום נעים
    אמא עיתונאית

כולנו הילדים של אבא בשמים
11 תגובות
עמוד 1
  • אצלי דווקא אין בעיות עם החמות. הבעיה היא דווקא בין בעלי וההורים שלי

נראה לי שהטיפ המנצח - לגור רחוק.........
  • בעלי בא מבית חרדי והוא חזר בשאלה ובגלל זה נותק הקשר בינו לבין ההורים שלו

לפני שהתחתנו הקשר בינהם התחדש - אבל הם לא מעיזים להתערב לנו או להעיר לנו בגלל זה היחסים הם פרווה לא טוב לא רע

• מבית חרדי?מעניין איך זה לראות אותם מבחוץ?מה את חושבת עליהם?
  • אצלי אין בעיה עם החמה שלי
    ודווקא אני והיא מתנהגות ממש כמו אמא ובת כשאנחנו נפגשות (וזה לכמה ימים טובים כי הם גרים רחוק)

הקטע הוא- שיכול להיות שהמרחק עושה את זה כך.
    אני חושבת שאם הייינו גרות קרוב יותר אז אולי הכל היה נראה אחרת...

אבל יש לציין היא לא מתערבת כמו שחמה בד"כ מתערבת....
    אם יש משהו- אז היא מביעה דעה ואומרת לנו שזה לשיקולינו.... שזה אחלה

• האמת שאני לא כל כך יודעת איך לענות כי חמתי נפטרה לפני שהספקתי להכיר אותה...

• באיזה עיתון את עובדת ?
  • אני עובדת בכמה עיתונים עירוניים ומגזינים.
    מעדיפה לא לחשוף בנתיים :)

כולנו הילדים של אבא בשמים
  • אני דווקא מסתדרת טוב עם חמתי.. ואני עוד גרה מתחתיה..
    היא לפעמים מתערבת ואני סותמת את הפה לא לצאת עלייה בשביל השלום בית עם בעלי..
    אבל הרוב היא ממש דואגת לי ומתקשרת לשאול אם אכלתי שתיתי.. היא חמה טובה בואי נגיד שאם כל החמות בעולם היו כמוה היה טוב..
    [/center]
    ]
  • לי יש יחסים די טובים עם חמתי שתחי' האמת שהיא די עסוקה היא עצמאית ועובדת כול היום ככה שבקושי יוצא לנו לדבר במשך השבוע...רק לפני שבת...היא ממש לא בדעה להתערב...וגם אין לה זמן...האמת שהיא לפעמים יכולה להיות טיפוס מאוד סגור.וגם זה לא תמיד כזה טוב.בהתחלה כשהתארסנו היא נראה לי די התבאסה מהגובה שלי כי בעלי גבוה ואני די נמוכה-הבנות שלה גבוהות...אבל מאז נראה לי שהיא מאוד אוהבת אותי והיא כבר למדה שלא תמיד הגובה חשוב....בסה"כ היא אמא נהדרת חמה מצוינת וסבתא טובה לנכדים...כמה שיש לה זמן להיות איתם.....
  • חמתי מתה עליי...

• איך עושים את זה? קודם כל גרים רחוקקקקק שממש סיפור להגיע לא 10 דקות ברכב..
    איך חיים בשלווה...?- מכבדים תמיד! וואם קורה משהו או התערבות וזה לא ענין מהותי אומרים בסדר בסדר ואז אני עושה מה שאני רוצה
    איך גורמים לבעל...? במצבים רגועים תמידדדדדדדדד כשיוצא מפרגנים על אמו ואז כשקורה משהו אומרים - אתה יודע כמה אני אוהבת את אמא שלך אבל הפעם... (ככה הוא יותר מבין שזה לא אישי ובאמת הפעם...)
    האם יש מקומות....לנתק קשר..? אם ממש נפגעים או היה מתח אפשר לעשות את פסק זמן קצר ושהיא לא תבין שזה בגללה עד שאנחנו נרגע...
    מהם הגבולות שיש להגביל?--- שבחיים לא תסית את הבעל על אשתו.. ושלא תאמר לילד לעשות הפוך ממה שאנחנו מחנכים..
    האם יתכן יחסים כמו אמא ובת? בחיים אין כמו אמא ובת לא יעזור כלום!!!!! וברגעי אמת רואים את זה!!!!
    האמת שחמתי מדהימה.. אבל ברור שבתור בני אדם כולנו שונים אחד מהשני וצריכים לדעת לחיות זה לצד זה..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה