היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש פה מישהי שההפרש בין הילדים שלה הוא שנה בערך? ז"א שהראשון היה בן 3/4 חודשים ואז היא נקלטה. זה קשה? קל? כיף? מפחיד? ספרי קצת
7 תגובות
עמוד 1
ההפרש בין הבננות שלי הוא שנה וחודשיים.
כן, היה קשה מאד בהתחלה, בעיקר בשנה וחצי הראשונות. עכשיו סבבה לגמרי!
בעיקר לקראת גיל שנתיים, שהקטנה נגמלה, התחילה לדבר יפה - הן החברות הכי טובות! משחקות מלא, אוריקי מלמדת אותה, מקריאה לה. כייף לא נורמלי! (ועכשיו בעלי רוצה עוד אחד פייס: ortal_hori
ההפרש בין שתי בנותיי הוא שנה בדיוק לא בערך...בדיוק הן נולדו באותו היום אני יכולה לומר לך שזה קשה אבל ככל שהם גודלים ככה הופך להיות יותר קל והן חברות הכי טובות
שכחתי קצת לשתף בקשיים - כאמא את פשוט מצליחה לנווט בין השניים, בעיקר בשנה הראשונה - קשה מאד לגדול להסתדר עם עצמו, כי אנו לפעמים שוכחים שגם הוא תינוק קטן שרוצה את אמא שלו. צריך לה**** לו כמה שאפשר - כשהקטן ישן - לנצל את זה, לצאת איתו לג'ימבורי לבד, לשבת איתו, ללמד אותו.
הייתי מניקה את הקטנה - ומספרת סיפור לגדולה הייתי מקלחת את הקטנה בצהריים בכדי להיות פנויה יותר לגדולה הייתי מחליפה טיטולים ביחד פייס: ortal_hori
תודה על השיתופים... הבן שלי בן 3 חודשים ובעלי משגע אותי על עוד אחד כדי שהם יהיו חברים, אני קצת מפחדת לכן רציתי לשמוע על הקשיים ועל הכיופים... אז מה שיקרה- יקרה וה' איתי
אחלה הפרש לדעתי
שיהיה בהצלחה
אם יש אחד בבית וההפרש הוא בין שני לשלישי אז זה שונה... אצלנו שנה וחודשיים בין טל לשחר וקשה מאוד בשנתיים+ ראשונות... אצלי זה בנים..זה שונה מבנות...אין לי מושג איך בנות אבל כולם אומרים שקל יותר למרות שהן לא בהכרח קלות...