סקר -למי ניתקו אפידורל ממש לפני הלידה ומאיזו סיבה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

לאחת החברות שלי עשו את זה כי אפידורל הרדים לה את כל האיזור ולא יכלה להזיז רגליים ...
    ביחד עם זאת שמעתי מהרבה בנות שגם להן זה הרדים לגמרי את האיזור ולא הרגישו צירי לחץ בכלל אך לא ניתקו להן והצליחו ללדת ..

חשוב לי להבין מה הוא הגבול פה , מתי אפשר ומתי לא .. כי מצב כזה מפחיד רצחחחחחח ....

תודה מראששש על התשובות :)
10 תגובות
עמוד 1
  • כשילדתי נתנו לי פיטוצין לזירוז ועם זה אפידורל..
    כשהגעתי לפתיחה מלאה היא ניתקה אותי מהאפידורל והגבירה את הפיטוצין כדי שיהיו יותר צירים ושאני ירגיש וילחץ..
    ואני חושבת שלכולם זה מרדים את הרגלים.. כי לי זה הרדים לא הרגשתי אותם בכלל..
    אבל צירי לחץ הרגשתי..
    [/center]
    ]
  • אז אם הרגשת צירי לחץ ויכולת ללחות אז למה ניתקו ? זה מה שאני לא מבינה ..
  • סורי עברתי קיסרי לא יכולה להשתתף בסקר :)

• האפידורל הרדים לי את כל החלק התחתון ולא הרגשתי כלום, גם לא צירי לחץ. ואף אחד לא ניתק לי את האפידורל. כל פעם פשוט אמרו לי מתי ללחוץ!

• בליס (איכילוב) יש מה שנקרא אפיקל.

זאת מנה קטנה יותר.. את מרגישה את הרגליים וגם את צירי הלחץ אבל לא ברמה של כאבים
  • לי סגרו בפתיחה 8 מ 3 סיבות..
    בגלל שהוא לא כל כך השפיע.. בגלל שהדופק של העובר ירד..ובגלל שכמה דק' אחרי זה הכניסו אותי לקיסרי בהרדמה כללית

• גם אני לא הרגשתי רגליים, הרגשתי טיפה צירי לחץ, אבל זה היה מספיק לדעת מתי ללחוץ, וגם המיילדת אמרה לי בכל אופן.
    לא יודעת מה כן או לא עשו לי עם האפידורל, כי העירו אותי משינה בשביל ללחוץ.
  • לי הפסיקו לפני הלידה כי לא הרגשתי את הרגליים ולא יכולתי אפילו לקפל אותם

• לפעמים סוגרים כדי לקדם את הלידה אם בפתיחה מלאה היולדת מתקשה לשתף פעולה. האפידורל קצת מעכב התפתחות של הלידה + היולדת לא מרגישה כלום אז קשה לשתף פעולה וזה בשלב שכבר צירי הלחץ נמצאים ואת בפתיחה מלאה זה לא טוב אז סוגרים כדי לקדם עניינים ולנוע דברים כמו ירידות דופק ומצוקה עוברית.

לי בלידה הראשונה היה איזה דפק לקראת הפתיחה מלאה היתה איזה בעיה עם החשמל או משהו וזה פתאום הפסיק וזה נורא כאב. אבל חיברו שוב מחדש וזה פחות או יותר השפיע עד השלב של הלחיצות.

• אני לקחתי אפידורל כשכבר הייתי עם פתיחה מלאה ולא הרגשתי כלוווווווווווום
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה