לא עומדת בזה יותר -חייבת עצות!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אני קורסת!!!
    בתקופה אחרונה אופק מתעוררת בלילה כל שעתיים שלוש ואפילו לפעמים כל שעה.
    חשבתי שזו תקופה אבל לא.
    כבר למעלה מחודש היא ככה מתעוררת ואני מתמוטטת!!!!!
    דווקא לפני כן הייתה לה תקופה שהיא הייתה ישנה עד 4 או 5 בבוקר רצוף!!
    יש לציין שיש לי שגרה וכל ערב אני משכיבה אותה לישון פחות או יותר באותה שעה
    בסביבות 8 בערב ארוחה אחרונה - מטרנה לילה טוב (שאותה דווקא היא אוכלת יפה מאוד 555...

21 תגובות
עמוד 1
  • לא יודעת מה עושים אולי תתיעצי עם יועצת שינה?

• איך את יודעת שזה לא מרעב??

אמילי שלי קמה בלילה כל 3 שעות לאכול.. אוכלת דווקא טוב וחוזרת לישון (הנקה)

אם מתעוררת לפני 3 שעות וביום היא אוכלת כל 3 שעות אז זה באמת לא מרעב.

אולי משהו מציק, חם, קר, מוצץ...

תתייעצי בפורום שינה השכן.. יש שם מישהי שממש עוזרת
  • גם עם מעיין זה היה אותו סיפור..
    היתה לה קיבה פצפונת, היא היתה אוכלת כמו ציפור (בסביבות 30-40 סיסי) ונרדמת לשעה...
    ככה הייתי קמה כל שעה וחצי בממוצע להאכיל אותה...
    לא כ"כ הצלחתי להגדיל לה את הקיבה כי היא היתה נרדמת אחרי 30 סיסי ולא מוכנה לאכול יותר... ככה היה בערך עד גיל חצי שנה
    אח"כ הופחת ל- 3 פעמים בלילה...
    רק בערך סביב שנה וחצי היא הפסיקה לאכול בלילות...
    תגידי אופק קטנטונת?
  • רגע רגע רגע
    עשית העתק הדבק למקרה שלי?????
    ברןכה הבאה למועדון שלי ושל הדס
    מועדון ה " לקום כל שעה".

לי אין עצה
    אני עדיין קמה. עדיין נותנת מוצץ. עדין משתגעת. ואז הולכת לעבודה....
    מנסה בנתיים כמה פתרונות- כמו
    עוד בגדים,
    פחות בגדים,
    רדיאטור
    ,חלון פתוח,
    חלון סגור,
    מכשיר אדים,
    הרמת המזרן
    שינה מוקדמת יותר,
    שינה מאוחרת יותר....
    ועכשיט אני בקטע של היפוך המזרן... ( העלתי פה שאלה על זה בדף ה2 כרגע)...

אני שאלתי יועצת שינה, פה בפורום - אמרה קטנה ואין מה לעשות.
    נו מה קטנה?????? אם לא אקטע את זה עכשיו זה יימשך ויימשך...

• אז ככה:
    התייעצתי עם יועצת שינה היא אמרה לי בדיוק מה שאמרה לך מיכל.. שהיא עוד קטנה.. מצחיק שהסיפור שלנו כ"כ דומה, גם אני ניסיתי הכל...

לאופק הייתה בעייה עד לא מזמן שהייתה אוכלת כמו ציפור עכשיו קצת יותר טוב תודה לאל...

ואני יודעת מתי זה מרעב ומתי לא כיוון שכשהיא בוכה מרעב היא בוכה בכי בשילוב של התנשמויות כאלה כמו כלבלב..

• אווייייי נושא כאוב!!!!! אבל השם יפה

אופק שלי בן 4.5 חודשים ועדין לא סגור על עצמו עם השינה... פעם עד 4/5 ופעם ב-2/3 פעם נותן לישון כמה שעות רצוף ופעם קם כל חצי שעה למוצץ. ככה גם עם שינת היום... פעם יישן מצוין כל שעתיים לשעה וחצי ופעם בקושי חצי שעה אם בכלל.
    אני עדין לא עובדת ופוחדת פחד מוות ממה יקרה כשאחזור לעבודה!!!!

איך עושים את זה???
  • אז אני חזרתי והעבודה שלי ממש ממש לא משרדית אלא הכי פעילה שיש. מטפלת אחראית בכיתת תינוקות...
    . ואפשר לומר שהגוף מתרגל לזה... גם יש שעת הנקה אז לפחות אפשר להתחיל מאוחר ולהתאושש...

מה שגם בעלי ואני עושים משמרות כמה לילות בשבןע - אין ברירה אחרת.... פעם הןא איתה כל הלילה ופעם אני...

• צרת רבים חצי נחמה?
    משום מה זה לא מנחם אותי... אפילו לא רבע נחמה
  • נשמע מאד מוכר.
    לנו זה היה גם לתקופה של חודש וחצי, כל חצי שעה התעוררה. היתי כמו זומבי
    [

• אני מתפללת שהיא תישן כבר!! אני כמו סמרטוט כל היום וגם במהלך היום אין לי זמן לנוח

בעלול לא יכול לקום בלילה בכלל כי הוא עובד וקם מוקדם נורא וחוזר מאוחר... אז אני חסה עליו...

• אולי פשוט מחזורי השינה שלה קצרים ובגלל שאת נותנת לה בקבוק כל הזמן היא התרגלה להרדם עם בקבוק בפה ואיבדה את היכולת להרדים את עצמה??
    גם עופרי מתעוררת אבל ישר נרדמת שוב..

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• תנסי להעסיק אותה רוב היום - ולתת לה לישון לילה מאוחר יותר
    אפילו בסביבות 22:00
    שהסדין על המיטה יהיה נעים, שהבגדים יהיו חמים מספיק, אחרי אמבטיה חמה
    ואוירה של לילה...

גם אם היא קמה אחרי שעתיים - לא לדבר איתה, להראות לה שעכשיו לילה
    תאכלי עם מנורת לילה בשקט בשקט ותשימי בחזרה במיטה

אני בטוחה שיום יומיים שבוע שבועיים היא תבין שלילה זה לילה וגם השינה תהיה בהתאם

• אופק כמעט לעולם לא נרדמת עם הבקבוק בפה...

אני אנסה להעסיק אותה יותר ואולי לשים אותה במיטה מאוחר יותר.. למרות שניסיתי ולא ממש עזר אבל אני אנסה כמה ימים..

החדר תמיד חמים והיא אחרי אמבטיה ואוכל נשפכת... רק שהיא קמה לא הרבה אחריי..

• אורטל - יש לך את הספר של הלוחשת? אני ממליצה בחום.

• קרן תודה על העצות חמודה

• אני הייתי מוותרת על ארוחה בלילה אולי נותנת לה מוצץ ]במידה והיא לוקחת]
    או לתת לה מעט מים ואם היא מתעוררת אבל לא בוכה אלא סתם מברברת לתת לה להירדם לבד לאט לאט היא תבין שבלילה לא קמים לאכול והיא תמשיך לישון רצוף

• טוב אני חזרתי עכשיו מסדנאת השינה של האגיס שעירית אירגנה והיו שם כמה טיפים טובים שאיישם אותם בתקווה ללילות שקטים יותר...

אכתוב בשרשור נפרד....

• אני מנסה לא לתת לא ישר אוכל ומחזירה לה את המוצץ לפה ומנדנדת קצת את העריסה...
    אני אנסה לתת לה מים אבל שהיא לא תתרגל למים ותקום בשביל זה...חחח

מיכל אשמח לקרוא את הטיפים שלך!!!! מחכה

• אין בעיה.אחזור מהעבודה היום ואכתוב...
    לדעתי מים לא יעזור בגיל הזה

• היי אורטל, אני מבינה אותך כל כך

עברתי אותו הדבר עם הבן שלי ירדן. הסתובבתי שבועות עצבנית ולא הצלחתי לתפקד. כל מי שנקרה בדרכי נתן לי טיפים ועצות אבל שום דבר לא החזיק יותר מיום או יומיים.
    קודם כל, אופק באמת קטנה לסידור הרגלי השינה שלה. אם אני זוכרת נכון, בגיל חמישה חודשים מתחילים לעבוד על הקניית הרגלי שינה.

כשירדן היה בן שמונה חודשים הלכנו בהמלצה של חברה טובה ליועצת שינה של מרכז לילה טוב (יועצות שינה שעובדות לפי השיטה שפיתחה גנית פרג, יועצת שינה.
    היא עשתה לנו סדר בדברים ישבה איתנו במשך שעתיים שאלה שאלות על ירדן ועל ההתנהלות שלנו בבית ונתנה לנו הדרכה מה עלינו לעשות.
    אח"כ במשך חודשיים היינו איתה בקשר יומיומי ובו היא קיבלה דיווח ונתנה הכוונות במקרים מסויימים.
    בהתחלה זה היה קשה, אבל סוף סוף אנחנו ישנים לילה שלם.

נ.ב.
    מצחיק שהכינוי שלך הוא לילה555
    דליה

• קודם כל היא באמת עדיין קטנה. היא לא אמורה לישון כל הלילה מ 20 בערב. לפי מה שאני זוכרת עם הבן שלי זה שהייתי עושה לו ב 20 ומשהו מקלחת ואז מאכילה מיד אחרי זה ומשכיבה לישון וב 12 בלילה יש עוד ארוחה שזו הארוחה האחרונה. הארוחה הבאה שלו הייתה ב 5 ומשהו בבוקר. ואם הוא היה מעיר בלילה הייתי מרדימה חזרהעם מוצץ. לפעמים כואבת להם הבטן או משהו מציק.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה