אפשר חיבוקים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום בבוקר עצמתי עיניים חזג חזק
    שינסתי מתניים
    וקיפלתי את העריסה

20 תגובות
עמוד 1

• ממי את עושה את הצעד הנכון ..
    אנחנו העברנו את אוראל בגיל 4 חודשים ואני ממש מרוצה!! וגם הרבה יותר נוח לו

• [

• אוייי מאמי ממה נובעת התפרחת הזאת?

• תוספת מדהימה למשפחתנו!
  • סויני מי כמוני מבינה אותך.. גם אני נורא רוצה להעביר את אופק... כרגע זה לא מתאפשר כיוון שהיא קמה בערך כל שעה בלילה...
    קבלי מיליון חיבוקים וחיזוקים!!!!

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • ממוששששששששששששששש

• אין לי מושג בקשר לתפרחת ככה שנותר לי רק לאחל לכן התאקלמות מהירה במיטה החדשה ושהפריחה תעבור במהרה!
  • מאמי קודם כל קבלי המון המון

• אז תודה לכולן כולן
    המשחה הרפואית היא דרמקומבין -כבר יומיים ועזרה כמו כוסות רוח למת

מינה וענת תודה -אני אנסה את תרופות הסבתא שהצעתן

• סיווני מאמי, תהיי חזקה.. (אני מדברת שמעיין בת שנתיים וחצי תכף ועדיין ישנה איתנו)
    אבל-
    הבטחתי לעצמי לא לחזור על זה בילד הבא בע"ה....
    לגבי הפריחה- אני מבינה את הסלידה שלך מטלק אבל זה ממש יכול לעזור כי טלק מייבש ומרגיע צריבה וגירוד....
    משחות מגבירות את הלחות באיזור הזה.. ועוד הוא סגור כל היום בחיתול...אז בכלל...
    אני הייתי שמה טלק...
    תרגישו טוב מאמי !
    (דרך אגב, שלחתי לך חברות בפייס, תאשרי..)
  • סיוני,גם אמא שלי מאוד נרתעת מטלק..היא נחרדת,כשהיא רואה איך שאני מחתלת עם טלק,אז ייתכן ויש משהו ברתיעה-הטיבעית שלך מטלק באיזור כזה,שאמור להיות בע"ה פעיל בעתיד...מעניין מה המדע ומחקרים אומרים על שיטה זו

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה