היה לי תור לרופא עכשיו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הוא היה קצת מעצבן אבל מילא... אמר שאין סיכוי לשמירה כי ההריון לא בסיכון. הוא חושב שההרגשה שלי מסתכמת בלחץ נפשי וכמה שלא ניסיתי להסביר שאני פיזית תשושה זה לא עזר.
    בקיצור - גם לדעתו - הכי טוב זה פשוט ללדת והסבל שלי יוקל + נפסיק לנצל ימי מחלה.
    ביום שלישי הקרוב אם לא אלד עד אז יש לי תור לסקירה. תחזיקו אצבעות חזק חזק שהכל תקין
18 תגובות
עמוד 1

• [/center]
    ]
  • זה עוד בקטנה חמותי מסוגלת אפילו ליותר
  • חמתך באמת טיפשה ו אפשר לשאול משהו???

מי "צריך" קרואסונים? צריכה!!!!!!!!!!! מי ישמע, ממש פיקוח נפש! לכי ותקני יא קמצנית!

• חחחחחחחח
    אפשר לבכות ביחד?

לא כי אני ממש מזדהה

• אבל את רק בשבוע 37 לא?

חכיייייייייי קצת
    אל תלדי הלילה - כמה שיותר מאוחר יותר טוב
    לפחות עד 40+

• זונ!@##$$$$$%

• שירה תזהרי ממני!!!!
  • יש לה חסכים-ריגשיים מהילדות,שהיא מנסה כעת לפצות..ממש ילדותית..

אני מתעלפת מנשים,שלפי הת.ז צריכות להיות כבר חכמות..אבל מסתבר שגיל-פיזי לא מעיד בהכרח על גיל-מנטלי..

האמת,מאז שאני מתייחסת לחמותי כאל מקרה חינוך-מיוחד בקטע-טיפולי,קצת יותר קל לי..גם היא ילדה ברמות..
    וסליחה,שאני מכפישה כרגע את הילדים,כי הם כל-כך חכמים,רגישים וטהורים!

הלוואי שהמבוגרים היו לומדים מהם

• שחר המלך - אני אשלח לענבל בפייס כדי שתוכלי למחוק.

• לידה קלה עוד הלילה
    וחמתך

• שלחתי לה!

• תודה
  • לגבי חמתך....אין לי מילים
  • מה שאת אומרת זה מה שהרופא זיהומים אמר לנו בפגישה. שיש מקומות בעולם ויש רופאים גם בארץ שפשוט לא עוקבים אחרי זה. כי זה יותר מלחיץ מאשר שיש "בשר" בזה. אבל... עכשיו כשאני יודעת בודאות א"א להתעלם מזה. בהחלט הסיכויים לטובתי פה. נדבקתי בשלב מאוחר בהריון וזה בהחלט הרע במיעוטו אבל הרגש האימהי פועל אין מה לעשות...
    תראי, הריון ככלל זה דבר מלחיץ... עם או בלי בדיקות אף פעם א"א לדעת מה קורה שם באמת. הכל מתחיל ונגמר בתפילות אם את שואלת אותי.

בCMV חשוב מועד ההדבקה ובעיקר חשוב האם זו הדבקה ראשונה. בגלל שאחוז מאוד גדול (רוב) של נשים חולות בזה עוד לפני שלב ההריונות ובגלל שכמעט רק הדבקה ראשונית היא הקריטית לכן אולי החליטו בארה"ב כמו גם חלק מהרופאים פה בארץ, לא לבדוק את זה בכלל.

מה שבטוח יש ימים שאני פשוט מושבתת פיזית

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה