למי שרואה האח הגדול-משחק מכוררררר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תראו איזה משחק מכור!!! את כולם איפרו מזעזע מכוערים אששש ורק את אביבית איפרו מהמם ועדין ולא כיערו לה את הצורה!! אני לא הייתי שותקת על זה!!!

את כל הבנות כיערו אשששש ורק אותה איפרו בעדין שתישאר "יפה"

חחחחח

11 תגובות
עמוד 1
  • זה שזה משחק מכור זה ברור מזמן, לא סתם בטי הודחה, היא בהריון וביקשה...

אבל כן, את צודקת בהחלט לגבי האיפור! ראית את זיוה? אמאל'ה

• אני לא יכולה לראות כי יאס חארותתתתתתתתתתתתתתתתת
    כבר 6 שעות אין לנו טלויזיה בגלל מזג האויר

• איזה מהמםםםםםםםםםםםםםםם חחחחח רק עכשיו אני רואה!!!! מי שאיפר אותם תותח! איזה ליגההההה אהבתיייי

• דרך אגב למה ברי לא משתתפת בריקוד?

• אני יסביר לך.. פשוט היא גם ככה נראת מפחידה וההפקה לא רצתה להגזים אז הם עשו טאצים אחרונים של הפחדה

• שירה, ברי חרדית ולא רוקדת בפני גברים , אז אני מניחה שיש לה הסדר עם ההפקה. ככה נראה לי...

• מה את צוחקת עליי??????????????
    כיערו אותה אשששששש היא דוחההההההההההה

• לא נראה לי שזה קשור למכור.....
    בטוח הן ראו איך מאפרות אותן ובטח היא אמרה להם שלא יכערו אותה ממש
    <לפחות אם אני הייתי במקומה זה מה שהייתי עושה>
    וברי היא אשתו של מייקל ג'קסון <שסהר השמאלני מייקל ג'קסון>

• נטלי זה בדיוק מה שחשבתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זיוה ממש אבל ממש מפחידה!!!!

ענבל-הרגת אותי חחחחחחחח תאכלס אמרו שלא תהיה מפחידה מידיי שלא יתפרקו לה הפנים...

• איפה ראיתן?
    בערוץ או שהיה שידור?
  • בערוץ 20........

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה