שאלה לבנות שטובלות במקווה טהרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אני רוצה לטבול היום מישהי יודעת אם אני חייבת לחפוף את השיער לפני זה? חפפתי אתמול ולא בא לי שוב היום התכוונתי לרחוץ רק את הגוף...........

20 תגובות
עמוד 1
  • כן , צריך לחפוף ומומלץ לא להשתמש במרכך רק בשמפו.. ...
    אבל לא הבנתי ממילא כשאת טובלת השיער נרטב
    בהצלחה מתוקה!!!!!!! אני אתמול טבלתי איזה הרגשה כיפיית...
  • ברור
    חייבת לחפוף אסור מרכך רק שמפו כי מרכך זה כמו קרם שעוטף את השערה
    ולהסתרק טוב טוב לפני הטבילה עצמה (ואחרי המקלחת) שלא יהיו קשרים..

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• פשוט כי אתמול חפפתי וגם לא בא לי לצאת עם שיער רטוב במזג אויר אבל בעצם את צודקת שכחתי שממילא משם אני אצא עם שיער רטוב אז אין לי ברירה

• ולמה לא מומלץ להשתמש במרכך?

• בד"כ במקוואות יש מייבש שיער אז את לא חייבת לצאת עם שיער רטוב

• מה אתן רציניות.?? לא אמרו לי כלום על עניין המרכך ועד היום (שנה) טבלתי אחרי ששמתי מרכך

• את חייבת לשטוף את כולך לפחות עם מים רק כי את צריכה לסדר את השיער ולהתיר את הקשרים
    לגבי המרכך זה בהחלט נכון קשה לשטוף את המרכך הוא נשאר בשיער לכן לפני המקווה לא חופפים עם מרכך על מנת לא לעשות חציצה

• [/center]
    ]
  • נכון מוזר שני???

• זה תלוי לפי איזה רב/פוסק את נוהגת. יש כאלה שאומירם שאסור מרכך ויש כאלה שזה בסדר רק כמובן לשטוף אותו היטב
  • יש לך מושג כמה זמן לא טבלתי???????????????????????????
  • מותר מרכך. אין שום בעיה, רק צריך להקפיד לשטוף טוב.
    ותוך יום מצטבר סוג של לכלוך ושומן בשיער, לכן צריך לחפוף בו ביום של הטבילה.
    שיהיה בשעה טובה ובקלות
  • זה לא שאסור, עדיף שלא
    יש כאלה שאומרים שהמרכך אף פעם לא יורד לגמרי (זה נכון) וזה יוצר חציצה בין השיער למים

וכל הכבוד שירהל'ה

• תודה שירוש מה לא עושים בשביל הבעל....

• אגב מאמי, תעשי כמוני - תשימי מרכך ואח"כ שמפו
    ככה קל לסרק ואין בעיה

• כל הכבוד נסיכה
    וכמו שענו לך הבנות המקסימות

• טוב אז הייתי אמורה לטבול אתמול ולא טבלתי! בגלל בעלי! וכנראה שגם היום לא אטבול בגללו! השעה עוד מעט 9 והוא עוד לא הגיע אין לי כבר כוח לזה ממילא אני עושה את זה רק בשבילו אז שיתאמץ קצת יותר להגיע בזמן

• תגידי לו שזה אסור לעכב טבילה... אם ההלכה חשובה לו הוא אמור לדעת את זה.

• סתם מעצבן....כרגיל אומר שזה לא תלוי בו עבודה וכו....

• ביום של טבילה צריך לעשות מאמץ... יותר מהרגיל...
    אל תכעסי עליו אבל תסבירי לו שאסור לדחות טבילה ושאין ברירה הוא יצטרך להתאמץ ואפילו אם צריך להודיע מראש שביום הזה הוא יוצא מוקדם יותר...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה