היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ילדתי לפני חודש, וההורים של החצי לא קנו לנו כלום לילדה, וגם לא הציעו כסף.מהצד שלי גרנו אצל ההורים שלי כמעט שבועיים, הם קנו לנו בגדים וכל מיני דברים. מצד אחד אני לא כזה מופתעת כי אני מכירה את ההורים שלו, חשבתי שאולי זה יהיה המצב אבל אני עדיין מוטרדת מזה, וקשה לי לתפוס שהם אשכרה לא הציעו עזרה
14 תגובות
עמוד 1
מבינה לליבך כל כך כל מה שנשאר לי זה רק לחבק
קבלי המון המון המון
אצלנו זה לא רק אחרי לידה אלא גם בהמשך החיים.................................... ההורים של בעלי הם פשוט לא סבא וסבתא... הם חיים את עצמם וזהו. למדתי להשלים עם זה ודי. כגודל הציפיות כן גודל האכזבות ואני לא מצפה ככה שגם לא מתאכזבת.
אולי תדברי עם בעלך שישאל אותם אני יודעת שאני הייתי עושה ככה או אומרת להם בעצמי מה אני רוצה מתנה. לפי דעתי אין מה להיתבייש כי הם הסבים של התינוק שלך...
מאמייי אני כל כך מבינה אותך! אצלי אותו הדבר ההורים של בעלי כלום כלום כלום לא מביאים לילד שלנו (חוץ מהברית) אבל זהווו וההורים שלי הכל קונים לנו.....
נכון, אין מה לעשות חחח.... תעשי כמו שחר המלך- אל תצפי לכלום. בסוף אולי עוד יפתיעו.
אני ממש לא מבינה. הם לא חייבים לקנות!
לא לכל אחד יש כסף לקניית בגדים וצעצועים לנכדים. אמא שלי למשל, לא ממש בעלת ממון, והיא לא קונה הרבה לנכדים, אבל היא סבתא מדהימה! משקיעה, מגיעה אליי כשאני צריכה, אני משאירה אצלה את דור בימי שישי בבוקר וכו'. לא עלה על דעתי "לדרוש" ממנה מתנות
נכון,בעיני השקעת זמן ורגש,זה הכי חשוב!
אם לא,אז לפחות השקעה-חומרית, כפיצוי על חוסר-רגש.
אבל ישנם כאלו,שגם זה לא וגם זה לא
נכון, לא כל אחד חייב. אבל במקרה הזה לא מדובר באנשים שאין להם כסף. אני כבר לא מדברת על עגלה או איזושהיא הוצאה גדולה אבל משהו קטן?? בגד?? או לפחות לשאול מה חסר לכם מה אתם צריכים? הם הגיעו אלינו עם מתנות שחברים שלהם קנו לילדה... בעעע
חבל לך לבזבז אנרגיות על קמצנות........ שימיפססססססססססססססססססססססססססססססססס
כבר אמרו לך...כגודל הציפייה, גודל האכזבה ההורים שלי לא נתנו, לא נותנים ולא יתנו כלום!!! לא חומרית ולא נפשית
גם ההורים של בעלי לא קנו לנו כלום ללידה- כי אין להם.
חמתי עוזרת לנו בדברים אחרים.. אנחנו לוקחים ממנה אוכל לשישיבת וכל מיני שימורים וכו שיהיה וזה תמיד חוסך. וחמי לפני חודשיים כנכנס לו סכום של כסף אז נתן לנו 5000 ש"ח.
ילדת רק לפני חודש אולי מצבם לא מאפשר והם יפנקו בהמשך.. לדעתי אין מה לומר..
דרך אגב גם כשהתחתנו רק ההורים שלי עזרו.. לקחו הלוואה בשבילנו... ולהורים שלו לא היה .. אז מה? העיקר שהם היו איתנו.... (חמתי נתנה לי שרשת עתיקה של אמא שלה ז"ל ממרוקו וזה שווה הכללל בעיניי- ערך רגשי..)
ואווווווווו אני באותה סירה איתך מקסי ילדתי לפני חודשיים ומחמי וחמתי לא קיבלתי כ ל ו ם יש לציין שזה נכד ראשון שלהם, לבעלי יש עוד 3אחרים כולם רווקים וחמי וחמתי כבר מבוגרים יחסית אז אני לא מביינה במצב של היום חוב לעזור לזוגות צעירים , אבל חמי וחממתי לדוגמא אוהבים להגיד אנחנו אכלנו חרא עד שהגענו למה שהגענו בחיים, הם אנחנו מ א ו ד מסודרים בחיים לא שאין וזה הכי מרתיח ף למי שאין אז סבבה מן הסתם אבל למי שיש בשפע ?!!?? במקרה שלי הם חושבים שאנחנו מסודרים בחיים מעל ומעבר אבל מה ?! זה לא פוטר אותם...
לאומת זאת אמא שלי שהיא לא בעלת ממון מי יודע מה קנתה לנו את כל הדברים חוץ מעגלה שקנינו לבד.... ועד היום קונה ועושה בייביסטר מתי שצריך , כל יום באה לעזור לי לקחה חופשה ארוכה בעבודה .. ברוך ה' לילד שלנו לא חסר כלום לונה פארק שלם בבית.... אבל................ אני חושבת שההרים צריכים לתת מעצמם...
דרך הגב את חתונה אנחנו מימנו לבד ?!?! אז מאיפה העזרה !?!?
אני רק מדברת על זה נכנסים בי עצבים
אצלי זה קצת שונה ללידה של להב הם נתנו לנו המון - שילמו על חבילת הלידה. (על העגלה והסלקל שילמו סבא שלי ז"ל וסבתא שלי) ללידה של נועם עד עכשיו לא הביאו לה או ללהב כלום, לא הם ולא הגיסות שלי. אני פגועה עד עמקי נשמתי. הערתי על זה לבעלי - מכיון שלפחות ללהב היו צריכים להביא משהו קטן = אבל זה כנראה מגיע לאזניים ערלות. חבל