עצובה :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול כידוע הייתה המסיבה של חמי
    אל תהרגו אותי - אבל העדפתי להישאר בבית

16 תגובות
עמוד 1

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • מאמי אני עם דמעות, ממש

• אוי יש לי צמרמורת
  • מתן אמר שכל המסיבה, למרות החפלה הקריוקי והצחוקים הוא היה ממש עצוב

והכי מעצבן אותייייייי שגיסות שלי מאשימות את מתן
    למה דוד שלו הודיע לו ולא לאחות הבכורה שהיא אמורה להודיע לכולן
    יו איזה קריזה

• אויייי מאמי קודם כל אני רוצה להגיד לך שיש לו בנות זבללל (סליחה על הביטוי אבל זאת המילה) ודבר שאני אני מבינה אותך אבל לא חושבת שיש לך מה להיות עצובה אחרי הכל זה עבר ולא יעזור לך סתם להיות עצובה עכשיו.....בכל מקרה את אומנם כלתו אבל לא הבת שלו ומכיון שהבנות שלו לא באו אז נראה לי שזה מה שמעסיק אותו עכשיו ואת פחות גם בגלל שיש לך תינוק קטן ועוד מזג אויר היה על הפנים וזה ממש לא תירוץ זאת האמת.. בכל אופו עצתי היא שתתקשרי לחמך תשאלי אותו איך היה ותסבירי שאת ממש ממש מצטערת שלא יכלת להגיע ואלי תזמינו אותו לקפה ועוגה?
    תאמיני לי עם משפחה כזאת מי צריך אויבים בעעע

• ממי בכנות שברת לי את הלב :-(
    איזה מסכן איזה רוע זה לעשות דבר כזה לאבא שלך
    מה זה? פשוט זוועה

• מאמי קודם כל רפואה שלמה!! גם אותי ריגשת עם התיאורים על חמך, אני בטוחה שתמצאי את הדרך ״לפצות״ אותו על זה שלא הגעתם. לגבי הבנות שלו- אל תשפטי אותן את לא באמת יודעת מה הסיבה האמיתית לכל אחד יש את הסיבות שלו. אל תיכנסי לזה בכלל. וכל הכבוד לך על זה שאת מעריכה אותו ככה!!!!

• נאכס.

מובנת ההרגשה שלך
    אבל לא מוצדקת.. כמו שפירטו אחרות.

אולי תפתיעו אותו עם ביקור ומתנה? רק שניכם ונהוראי?
  • בטח שנלך, גם קנינו לו שעון ראדו מהמם ותמונה של ברכה מעוצבת מהממת

אבל עדיין זה לא יכפר על ההיעדרות של כולנו
    חמי לא נוהג בשנתיים האחרונות ומגיע לכל אירוע באוטובוסים
    הכל כדי לכבד.
    הכל כדי לשמח.

כואב לי

• את האמת- למה עכשיו לרשום ולהוסיף- זה כבר עבר!...
    אבל בגלל שעצוב לך וכואב לך תנסי לפצות אותו בצורה אחרת...
    תזמינו אותו לארוחה תקנו לו מתנה, תוציאו אותו למסעדה, מה שבא לכם!

• אני עם הבנות, באמת שאין לך סיבה להרגיש רע ואשמה על התנהגות מגעילה של הבנות שלו...
    לך היתה סיבה מוצדקת ואני בטוחה שחמך מבין.
    אתם יכולים לחגוג לו בהזדמנות אחרת, במעגל מצומצם יותר ולהראות לו כמה שאתם אוהבים ומעריכים אותו
  • באסה...
    אני לא מסוגלת להבין את האחיות ואמא של מתן
  • תודה נסיכות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה