איזה כיף לי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רז היום גילתה דבר חדש- גבירותי ורבותי המכות הגיעו!!
    אני שוכבת לתומי על הספה אחרי שוויתרתי לה על הגן היום והיא משחקת באוהל שלה עם כל הצעצועים ובין לבין מפוצצת את הפלזמה שבסלון באיזה כמה אגרופים נעימים- ואזהיא הגיעה אליי

9 תגובות
עמוד 1
  • קטנה קטנה אבל חכמהההההההה
    היא התחילה לבדוק גבולות מתוקה
    וטוב עשית
    אבללללללללללללללל שימי לב אם החלטת להטיל וטו על המעשה המדובר זה חייב להיות עכבי.
    גם אם היא "רק" זורקת עליך חתיכת נייר את תופסת לה ביד ואומרת אסור!!!
    בנוסף ממליצה לך מאוד על פינת רגיעה. זה לא עונש ממש ממש לא. להב בחיים לא הרגישה שאני מענישה אותה. אני פשוט מסבירה לה שכנראה היא קצת עצבנית וכדאי שתלך קצת לפינת רגיעה. נשבעת לך זה עובד.
    ואני זורמת עם הגיל - בגיל שנה לדקה בגיל שנתיים לשתי דקות וכו.
    ושימי לב כמה שתקפידי על הדברים הללו עכשיו יהיה לך פי מיליון יותר קל בגיל שנתיים האיום ונורא.
    תבהירי לה מעכשיו מה הגבולות ומי הבוס.

בהצלחה ממי

• גם אצלי יש את זה, אני עושה מה שאת עושה.
    נראה לי עוזר. הוא מגיב לי במין אנחה תלונתית של בכי ומפסיק.
    כמו שסיון אמרה- ליהיות עקבית!
  • אני גם בעד להיות עקבי בתגובה. היא מתחילה לבדוק גבולות. מצד שני היא מתחילה להבין את העולם וקשה לה ההבעה לכן נוצר פער שהם הרבה פעמים משלימים במכות/בכי. (ז"א היא מבינה יותר משיכולה להביע)
    לאט לאט הם גדלים ואם הג'ינג'י שלי הפסיק להרביץ כולם יכולים
  • איך עושים את זה? אבל היא קטנה!

• ממש לא.
    פינת רגיעה אצלנו זה הספה אני שמה את להב ויושבת איתה שם להירגע.
    תאמיני לי זה עוזר גם לשלוות הנפש שלי

• הבנתי........ חשבתי פינת רגיעה לבד בחדר

• אני חושבת שפרצוף רציני וטון דיבור חזק אבל לא צועק עושה את העבודה. ואת יודעת מה? אם זה לא מכה שהיא נותנת לך או כד' לפעמים עדיף להתעלם כי לפעמים הם מחפשים תשומת לב ככה. את לאט לאט תלמדי את הילדה שלך.

• מקפיצה לעוד דיעות

• גם אצלי הם כבר מתחילים עם המכות....
    את האמת, אני מגיל פיצפון הרגלתי אותם למילה "אסור" הם מכירים אותה ויודעים טוב מאוד מה זה אומר.
    אז כמובן שזה מלווה בפנים רציניות וטון דיבור רציני. עד עכשיו זה עבד מצויין, לפעמים דניאל בודק גבולות וכשאני אומרת אסור אז הוא מחייך ומחכה לראות את התגובה שלי, אבל כשהוא רואה עדיין פנים רציניות הוא מפסיק.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה