היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כתבת מרגש ברמות - אני יושבת ובוכה. שולחת לך מלא מלא חיבוקים על מה שעברת. ואם אפשר לשאול- מה זה הקורס הזה? נשמע מאוד מחזק.......
בשמת
וואי איזה סיפור מרגש
איזה מרגש !!! You're my heart, you're my soul
מזל טוב מרגש מאוד מה שרשמת
ואוו. המשך יבוא
וואוווווווו
אני לא זוכרת את סיפור הלידה המוקדמת שלה פייס: ortal_hori
וואו! מרגש ומצמרר! תמיד אני מתרגשת בימי הולדת של הילדים ותוהה אם גם האימהות שלנו מתרגשות עדיין, גם אחרי 30 שנה. כאילו, זה לא רק ששחר חגג 4 זה שגם הפכתי לאמא בדיוק באותו היום! אותי זה מרגש.... וכתבת כ"כ מהלב זה מקסים ונוגע.
ממש הרגשנו בחסרונך פה
וואו ענבר איזה סיפור עוצמתי, ממש הרגשתי את המקום הזה שהיית בו, עשית לי צמרמורת כתבת מדהים ומרגש!!! ולמעין המדהימה שזכתה בהורים מדהימים וקשובים ורגישים, המון מזל טוב ליום ההולדת (פחות יום)!!! [
[ [
ואווווווווו כתבת כל כך יפה ומרגש לא ידעתי שמעיין נולדה במישקל כזה ומשמעות של השם אהבתי
מזל טוב למעיין הילדה המדהימה !!! ולאמא ענבר שאני מאוד אוהבת אין כמוך אישיות מקסימה ומדהימה
וואו אני עם דמעות בעיניים... כתבת כל כך מרגש
וואוו, כולי צמרמורת, איזה סיפור מרגש!!!!!!!! אני עם דמעות!!!!!!!!!!
את אמא מדהימה!!!!!!!!!
שיהיה מזל טוב למעיין!!!!!!!
אני פשוט עם דמעות בעיניים! במיוחד מהקטע שכתבת שהיית לבד וטיגנת לעצמך שניצלים כי אף אחד לא עזר
ואי את כותבת מדהים מזל טוב לנסיכה מעין גם הנסיכה שלי פגית לשעבר אז לצערי הזדהתי עם כל כך דברים לשמחתנו אנחנו אחרי רוב הבעיות :)
מאוד מאוד מרגש!!!!! המון מזל טוב לאמא בת 5!! יעל, אמא של 2 אפרוחים
מאמי!!!!! ריגשת אותי בטירוף!!!! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
מרגש עד דמעות. אני עם צמרמורות
ואו איזה מרגש !!!!!
מזל טוב לנסיכה המתוקה
בוקר טוב. תודה רבה
ענברוש
מדהים!!! המון מזל טוב למעיין ולאימה המדהימה שמציינות היום חמש שנות שותפות "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים, בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים. ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת, מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."
וואווווו אני עם דמעות כתבת מאוד מרגש המון מזל טוב לנסיכה המתוקה! !!!!!!