ויאלהההההההההההההההההה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • להעיף את הבית באוויר
    ולהתחיל עם הבושם הכי טוב- הריח של שבת....
    בישול, אפייה וניקיון מהנה לכולן

גוד שבסססססססססססססססססססס

15 תגובות
עמוד 1
  • חולת נפש אוהבת לנקות....

תהני יפה שלי ושבת חורפית חמימה וקסומה

• שבת שלוםםםםםםםםםםם
  • אז עשיתי היום :

עוגת תותים

• חחחחחחחחחחחחחח איזה מותק!!

שבת שלום!
  • איזה תקתוק עניינים!!!!! כל הכבוד!
    אנחנו כל שבת אוכלים או אצל חמי וחמתי שגרים מלנו או אצל ההורים שלי..
    ככה שבשבת אני אמורה לנוח

• אוי נטלי,כל פעם שאני קוראת מה שאת מכינה לשבת או בכלל....אני אומרת לעצמי "איזה מסכן בעלי" אני לא מבשלת! אני שונאת בישולים,אבל מתה על אוכל שמכינים לי
  • תותחית...

• טוב תקשיבו
    אתן חייבות להכנס לפייס לראות איזה עוגות יצאו לי
    אני כבר לא מאמינה שאני מכינה אותן

• שאפו על קרין גורן הבאה

• שבת שלום לכולן!

אני עובדת ימי שישי- אז אצלי הניקיונות מתחילים רק מהצהריים- אבל לא הכל- מה שבעלי לא מספיק....

• חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מיכל הרגת אותי
    מה שבעלי לא מספיק וועליההההההההההה חחחחחח

סיון, איפה אני ואיפה קרין
    זה ממש לא כיון היעד שלי
    אבל נכון שזה ממש כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף?
    איזה כיף לנו
    מתלהבות

• נטלי:
    בישול/אפיה מבחינתי זה אותו הדבר. בקושי יודעת לכתוב את המילים האלה, להיכנס למטבח....
  • ליאת את צודקת מאמי, יש אנשים שפשוט לא מתאים להם מטבח לא מתחברים ולא אוהבים..
    נורמלי מאמי....
    זכית בחמה טובה לפחות

• ליאת שתדעי לך שאם הייתי עונה על השרשור הזה של נטלי לפני כ3 שנים התשובה שלי בטוח היתה זהה לשלך
    אבל בתכלס , לגבי בכל אופן, פשוט התעצלתי להיכנס למטבח וברגע שהתחלתי להיכנס הבנתי שאני ממש טובה בזה וממש אוהבת את זה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה