למי יש רעיונות/ הצעות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • המתוקי שלי בן שנה וחודש וקצת (אבל מי סופר...) והוא איתי בבית. לאחרונה נראה לי שהוא קצת משתעמם איתי... איך אפשר להעסיק אותו ולמלא לו את היום?
    יש לו משחקים בבית שבבוקר אנחנו משחקים בהם, אח"כ אנחנו בג'ימבורי (כל פעם במקום אחר בשביל הגיוון) או בגינה ויש לנו פעם בשבוע חוג שמתאים לגילו.... אבל איכשהו מרגיש לי שזה לא מספיק... והרגשות אשמה מתחילים לצוץ...
3 תגובות
עמוד 1
  • אין לך סיבה להרגיש אשמה, ממה שאת מתארת את ממלאת לו את היום במספיק חוויות ובילויים ואין לי ספק שהוא נהנה מכל רגע ולא משתעמם
  • נראה שאת עושה הרבה! בגיל הזה אני חושבת הם צריכים קצת זמן חברה עם ילדים בגילם פחות או יותר. אבל זה הוא בטוח מקבל בחוג ובג'ימבורי לא?
    שיהיה לו עם מי לתקשר בגובה העיניים.
    אל תשכחי להראות לו מה זה לשחק עם עצמו לבד. זה גם חשוב! שידע לעשות את זה גם כדי שגם לבד יהיה לו מעניין לא פחות.
  • אני מאוד אוהבת לארח ולהתארח,לראות את האינטרקציה-החברתית במרחב-הקטן הביתי.

מרחבי-הג'ימבורי,פארקים לא-נותנים לי את האימפקט-הזה.

זה כמו מצלמה,זום-אין וזום-אאוט,אני מרחיקה את "העדשה" למרחבים ולטבע ומקרבת בבית.
    הכל באיזון,גם וגם...

נעמה לומדת כל-כך הרבה מילדים-אחרים וכל-כך נהנית איתם

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה