אם כבר דיברתם על מקווה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי שאלה
9 תגובות
עמוד 1
  • אני מכירה כמה ששולחות את הבעל לסלון
  • יש לנו מיטה יהודית, פשוט ענקית ונחה לאללה
    אגב, חשוב שאת ובעלך תשנו באותו החדר גם בנידה

• בעלי ישן בסלון..
    בע"ה אני רוצה לקנות לילדה מיטת נוער נפתחת ואז אני ישן איתה..
    [/center]
    ]

• מה זה "מיטה יהודית"???
  • לנו יש מיטה יהודית וזה ממש נוח..
    בחיים לא שמעתי על נשים שישנות בחדר הילדים בזמן נידה, או שהבעל ישן בסלון,חדש לי והזוי לי מאוד!

סיוקוש- מיטה יהודית זה 2 מזרונים על מיטה זוגית שאפשר להפריד אותה... אפשר להרחיק את המיטות עם הבסיס בזמן נידה, ולהצמיד אותן כשלא נידה :)

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• אהה... אוקיי...
    נראה לי עדיף מאשר לישון עם הילדים
  • יש/נה עם בעלי במיטה....לא עושים כלום אבל אני לא ישן בניפרד לא רואה בזה משהו אסור..כל עוד אני לא שוכבת איתו זה לא חטא לדעתי

• יש לנו מיטה יהודית, בעצם, יש לנו שתי בסיסים ושתי מזרונים כל אחד בגודל של מטר על שתיים (יש לי בעל אמריקאי, הם רגילים למיטות גדולות).

אם את רוצה לשמור ולא לישון ביחד, אז לא יהיה לך ברירה אלה לקנות מיטה יהודית, כדתייה לא הייתי חושבת על אפשרות אחרת.

רותי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה