כמה טיפים מסדנאת השינה של האגיס - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייתי אתמול עם בעלי בסדנא שעירית אירגנה והיה ממש נחמד....
    כמה שאלות שאלתי אלללאיסטור.....מסכנה המנחה....

אז להלן הטיפים:
    1.טקס שינה כולל מקלחת וזמן רגיעה יום יום ושינה בשעה קבועה לפני 8 בערב
    2. לא לתת את האוכל הכבד כמו דייסה ממש ממש לפני השינה
    3. ברגע שרואים שכבר רוצים לישון שלא יעבןר חצי שעה עד השינה.
    4. להתנתק לאט לאט מגורמים תלויים כמו שאמא שוכבת ליד, שמישהו שם מוצץ( הם צריכים להגיע למצב שהם מוצאים ומכניסים לבד לפה), נדנוד, לישון במיטת ההורים
    5. לישון רק המיטה ובחדר המיועד. לא להעביר או לשנות מיקום

זהו אני חושבת.
    ומהיום אני מתחילה. אפילו לא הולכת להוריי לארוחת שישי בשביל זה...
    מקווה שישתפר משהו.

21 תגובות
עמוד 1

• אני יכולה להגיד לך ששלושה מתוך החמישה סעיפיפם שרשמת לא מתקיימים אצלי ועדיין, הם ישנים מגיל חודש וחצי לילה שלם. (חמסה, שום, בצל)
    לדעתי, הכל תלוי בתינוק....

• בלי הסדנה, רשמנו לך את זה פה כבר מאמי....

• נכון נטלי רשמתם את הרוב וגם ידעתי את הרוב
    אבל לגבי ה דייסה היא חידשה לי וגם לגבי המיטה המתגלגלת היא חידשה לי. כי אצלנו היא ישנה עם בעלי בסלון בלילות ש"המשמרות" הן שלו. והיא אמרה להפסיק עם זה.

וגם ללמד אותה לאט לאט לחפש את המוצץ ולקחת לבד אבל זה מגיל חצי שנה +

• אצלי בלילה היא גם בוכה כשנופל המוצץ וזה לא כי היא לא יודעת לקחת אותו! אלא כי היא רוצה פינוקי

• אז נופר , אני גם אמרתי את זה
    היא אמרה שדווקא כשהיא תתעורר והיא כן תיקח את המוצץ לבד היא תעשה חושבים אם שווה לה לקום או לא. ואחרי כמה פעמים היא לא תקום כדי לקחת..
    נשמע מוזר נכון? אבל אני אנסה בכל זאת...

ואם רז שלך קמה כי ונופל לה המוצץ והיא עם עיניים סגורות
    איך זה פינוק? הרי את לא מרימה אותה או משהו... אז היא לא מחכה לזה...

למשל אצלי : אני ב 5 מאכילה אותה ומשאירה אותה אצלי במיטה אז אמרו לי שבכל פעם שהיא כביכול מתעוררת היא מחכה בעצם שאקח אוצה למיטה....

• עם שמואל עשיתי כמעט את כל הטעויות- עם גליה הגעתי למסקנות האלו
    (לפחות לרובן) בעצמי-מתוך הטעויות שלי עם שמואל. לא היתה מזיקה סדנה כזו אחרי הלידה של שמואל.
    תודה על השיתוף.

• תכלס לא ידעתי את רוב הדברים שרשמת אבל עשיתי אותם מתוך אינסטינקט כבר מגיל חודש.. ו 555 עובד מעולה מאמי אמן שיעבוד לך גם!

• איך זה אצלי? כתבתי לך בזמנו (20:00,במיטה שלה ובבית שלה).

עכשיו אני מבינה שבזכות זה שהיינו סטודנטים חננות בבית,הצלחנו בדבר-אחד משמעותי,להרגיל למיומנות של שינה

• מיכלי אם היא ישנה ובוכה שנופל המוצץ ואז אני שמה לה אותו אז היא חוזרת ליישון!
    חוץ מהפעמים שגם ככה היא מתעוררת לי

• שמחה שיכולת לבוא
  • תודה רבה לך עירית שבכלל הזמנת אותנו פה בפורום.

וככה יצא לי לבוא ולשמוע את מה שגם ככה בדקתי באינטרנט לגבי יועצת שינה.
    אם זה יעבוד-וואלה חסכת לי 1700 שח חחחחחח...

• בנות אני מבינה ה- כל, כל מה שכתבתם זה באמת דברים

• ממש לא אמא רעה...
    גם אני חושבת כמוך וכן הייתי יוצאת עם הילדה והיא גם הייתה נרדמת אצל אחרים ....
    אבל עכשיו כרגע אני בשלב כזה שאני אנסה הכל הכל הכל על מנת להקנות הרגלי שינה טובים.
    ואם זה אןמר לחזור הביתה בשעה קבועה או לא לצאת משעה מסויימת אעשה זאת. כמובן שזה לתקופה מסיימת ולא לתמיד.

• איזה אמא רעה,אירוש,נראה לך?! את אמא נפלאה!

• מרווה- יצא לכם ממש לטובה

• האמת חמסה,כן

• מיכל הבנות שלנו כמעטבאותו הגיל אני חושבת שאם הדז צריכה עדיין ידיים אז זה בסדר היא עדיין קטנה לדעתי וניסיוני אפשר התחיל מגיל שמונה חודשים
    לי זה עבד מצויין עם קורן

כשאכלנו שישי בבית הוא היה ישןבמיטה שלו בלבד וואם אכלנו אצל ההורים היה נרדם שם הוא למד להבדיל ולישון איפה שנמצאים בלי בעיה
    היום הוא גם הולך לבד למיטה שלו כשאני אומרת לו שהגיע הזמו לישון בקיצור לדעתי היא קטנטונת עדיין למשטר שינה

אבל מקלחת לפני השינה בהחלט מעייפת אותם וגורמת להם לישון טוב טוב

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה