קיבלתן חשבון חשמל???? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא תאמינו !

אני בהלם ! קיבלנו היום (לכבוד השבת) חשבון חשמל שללללל
    1800 ש"ח
    אני לא מבינה אנחנו מחממים רק בלילה שני חדרים עם רדיאטור וזהו !
    אף פעם לא במשך היום רק בלילה, איך זה יכול להיות??????
    זה נראה לכן הגיוני???
    טוב, לא נורא שאלו יהיו הצרות שלנו....
    כמה אתן קיבלתן ?????

שבת שלום
    ובשורות טובות...
25 תגובות
עמוד 1
  • אם אני אגיד לך את תבכי חחחח
    קיבלתי 800 שח
    ואין לי מושג איך אתן מגיעות לסכומים כאלה

• סיון אפשר לדעת איך את מחממת וכמה?
    אולי יש משהו שאני עושה לא בסדר, זה ממש הזוייייי
    כאילו מה שלא נחמם????
    איזה קור בלילה, אי אפשר בלי חימום !
    לא ככה ????
  • אם אני אגיד לך את תבכי!!!, קיבלנו חשבון שבקושי 500 ש"ח, האמת שעוד לא היה כל כך קר (או אולי בגלל ההריון לא שמתי לב), אני מדליקה לילדים את המזגן לפני השינה וזה על טיימר, לא משאירים כל הלילה. בזמן המקלחת את החימום ספירלה שתולים על הקיר, וזהו, האמת ששלשום היה הפעם הראשונה שהדלקנו חימום בחדר שלנו.

ובקשר לשאלה שלך, בדיוק אתמול הייתה כתבה בחדשות על עלויות מכשירי החימום, הם אמרו שהכי זול וכדאי זה המזגן, רק שעלות הקנייה היא יותר גדולה, ורדיאטור הם מכשירים יותר זולים אבל אוכלים הרבה חשמל.

היה מין חישוב כמה חשמל זה לשעה,
    מזגן = 0.70 אג' לשעה דלוק
    רדיאטור = 1.02 שקל לשעה דלוק
    יש הבדל גדול!!!

שיהיה שבת שלום!

רותי
  • אנחנו 700 שח
  • אנחנו קיבלנו 500 , אני מדליקה מזגן במשך היום עד השינה לסירוגין אבל בלילה אף פעם לא משאירה דלוק

• אנחנו גם קיבלנו בסביבות ה-500 ש"ח, אבל עדיין זה נראה לי מוגזם! נראה כאילו גבו יותר ממה שצריך
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• טוב, אני מתביישת להגיד...
    340 ש"ח
  • חחחחחחחחחח נראה לי שתינו צריכות לבכות ביחד חחחחחח
    מה זה החשבונות האלו בנות? זה לחודשיים וחצי כמוני?

אני מחממת במזגן און אנד אוף ובלילה כבוי ורדיאטור מחממת את החדר של הבנות ומכבה ללילה.
    אבל המייבש אצלי עובד בלי הפסקה ובוילר דלוק המון

• האמת שאני ממש חוששת
  • אנחנו גם מחממים את חדר הילדים עם רדיאטור, ובין המייבש והדוד והמזגן קיבלנו חשבון די דומה לשלך
  • אם אני אקבל 800 ש"ח אני אהיה מה זה מרוצה!!!
    סביר להניח שגם אצלי זה יהיה יותר באיזור של 1800
  • הדס- גם אצלנו זה היה ככה עד לפני חצי שנה! יכולנו להדליק רק שני מכשירים. זה היה נורא ואיום בחורף!!!
    לפעמים המזגן והדוד היו דולקים יחד, הייתי שוכחת מזה ומדליקה קומקום, אח"כ מוצאת את עצמי בחושך מחפשת את המפתח של הארון חשמל
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• 1500 מחממים עם שני אדיר טורים וגם בלילה, אחרת מתעוררים לבוקר קפוא וחוץ מזה הילדים לא נשארים מכוסים בלילה
  • מקבלים בסביבות 560 ש"ח , מפעלים מזגן , דוד לשעה וחצי גג ושני מייבשים או 3 כתליה שלי מתחת לגג .
    מה שכן מזגן לא דולק כל הלילה אלא במידת הצורך .
    כל הנורות בבית חסכוניות .
    שוקלת להחליף מקרר לחיסכוני יותר זה יכול לעזור לכסול הרבה .
    מה עוד שמזגנים שקנינו מראש נבחרו בדרוגים A ו B.
    הישן היה זוללן חבל"ז.
    http://www.holdthatpic.com/
  • אני קיבלתי 400 שח..אצלינו עם אני בבית אז המזגן דולק כימעט כול היום..בלילה לא מדליקים לא מזגן ולא רדיאטור..מלבישה את הילדה ממש חם 2 שכבות ללילה..אני מדליקה תנור חימום בחדר שלנו רק שאני מקלחת את הילדה בשביל להפשיט ולהלביש אותה וזהו..הדוד שלנו צת צולע לוכח לו שעה וחצי להיות דלוק בשביל לחמם מים נורמלי שיספיק לי ולילדה להיתקלח עם זה גם לבעלי אז לפחות שעתיים הדוד דולק..מכונות אני עושה פעם בשבוע ישר 4-5 מכונות וזהו..אין לנו לא מייבש ולא מדיח כלים..
  • מצטרפת לחוששות..
    [
  • אנחנו גם לא קיבלנו הפתעה, אנחנו מקבלים כל פעם בערך 500 ש"ח.

מי משתמש ברדיאטור?
    פייס: ortal_hori
  • אצלנו החשבון בחורף בערך 1500 ש"ח
    עכשיו הוא קצת ירד כי אדר בפעוטון אז לא צריך לחמם את הבית במשך היום.
    ובכל זאת-
    מכונה ומייבש עובדים המון,
    דוד,
    ושני רדיאטורים שנשארים דלוקים כל הלילה...

אורטל- אני מעדיפה את הרדיאטור כי המזגן מייבש
    ולי אישית זה עושה כאב ראש...

[

[
    [

• לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • טוב גם לי לא נעים שקיבלתי רק 311 ש"ח
  • 600 ומשהו.....

אנחנו שמים לילדים מזגנית בחדר בלילה....על טיימר
    ואצלנו...עוד לא הדלקנו רדיארטור....

• ממוצע אצלנו 1200 ...
    מייבש+מכונה 3 פעמים בשבוע...
    מזגן ביום לפחות 3 שעות...
    בלילה ? יש שמיכות פוך ופיג'מות פלנל...
  • 400 ש"ח
    רדיאטורים בשני החדרים
    מזגן בסלון שפועל בערב ובסופ"ש אם קר פועל די הרבה
    מכונת כביסה חופשי
    נטלי
  • זהר - אני מדליקה ומכבה לסירוגין, ולפעמים חלון טיפה פתוח.

סורי, לחסוך בכסף יותר חשוב לי....
    פייס: ortal_hori
  • 550 ₪

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה