איקקלמין - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מישהי יודעת ממתי סופרים חמישה ימים מהדימום או מההפרשות החומות??
12 תגובות
עמוד 1
  • עשיתי כבר שלושה סבבים של איקקלומין... שאלתי את הרופא שלי וגם את דר ישי לוקחים מהיום של הדימום ולא ההפרשות גם אם ביום החמישי כבר אין דימום כלל...
  • והמון המון בהצלחההה!!!!
    שבת שלום!
  • תודה מקווה שזה יעבוד. אם אפשר לשאול מאיזה סיבה אץ לוקחת את האיקקלומין? וכמה טיפולים בדרך כלל עושים עד שיש הצלחה ? והיו לך תופעות לוואי ? סורי על כל השאלות אני פשוט ממש מפחדת לא חשבתי שאני יגיע לרגע הזה. תודה שושן
  • היי , לקחתי בגלל שאני עם שחלות פוליציסטיות עברתי שלושה סבבים עם מינון של שני כדורים ביום אבל אצלי זה פשוט לא גרם לביוץ, ולכן אני עכשיו לפני הזרעה ראשונה...
    אצלי לא הייתה אף תופעת לוואי ... מקווה שעזרתי המון המון בהצלחה אל תחששי זה באמת לא נורא כלל...
  • הי שושןן...

סופרים חמישה ימים מהדימום הכבד ולא מההפרשות החומות
    אי אפשר לדעת כמה טיפולים באיקקלומין עושים עד שזה מצליח, זה מאוד אינדבידואלי... אבל אחרי מספר כשלונות עוברים להזרעות ואחרי מס' כשלונות בהזרעות (6 בד"כ) עוברים להפריות... אבל עזבי אותך מזה זה עוד רחוק...

אין מה לפחד , סך הכל זה כדורים זה לא שאת צריכה לעבור שאיבה עכשיו (שגם זה לא מפחיד אבל טבעי להרגיש ככה)... באמת בקטנה, יתכנו מעט תופעות לוואי אבל לא משהו היסטרי... בחילות, כאבי בטן מעט... קטן עליך!
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • היי שושון,
    אני לקחתי שני סבבים של אאקלומין שלא הצליחו לגרום לי להגיב וישר עברתי לרופא פוריות להתחלת הזרעות... אני גם פוליציסטית ולבעלי יש בעיה קלה עם הזרע.
    לי לא היו תופעות לוואי ומקווה שגם לך לא. טבעי שאת נלחצת קצת מטיפול חדש אבל חשוב שתהיי קשובה לגוף שלך וכל תופעה שנראית לך חריגה תתייעצי עם הרופא.

שיהיה בהצלחה והלוואי שתקלטי בקרוב!
    שבת שלום

• הי שיר מקווה שכמו שאתן אומרות לא יהיה תופעות אצלנו הכול בסדר מבייצת קבוע כלמחודש מחזור סדיר צילום רחם תקין בדיקת זרע תקין עשינו כבר שלוש הזרעות וכלום לא תפס מנסים כבר שנה בדיוק הרופא אומר שזה נקרא אי פריון בלתי מוסבר ויש 15 אחוז כאלה ממש מפחיד פשוט אין הסבר למה זה לא נקלט ???? אני כבר משתגעת מקווה שהחודש אולי עם הכדורים יהיה בסדר
  • היי בנות
    אני מהפורום השכן
    גם אני קיבלתי היום מרשם לאיקקלמין.... מיום חמישי מתחילה לקחת את הכדורים למשך חמישה ימים.
    אני לא פוליצסטית ובדיקת זרע של בעלי היא בסדר, המחזור קבוע כל 28 יום.... ועדיין לא מצליחה להקלט...
  • בנות, סורי שאני נדחפת אבל אם אתן מבייצות ובדיקות הזרע סבירות למה אתן לוקחות אקק' ולמה הזרעות? . לי לקח עשרה חודשים בערך להיכנס להריון ובכל הזמן הזה הגניקולוג שלי אמר לי שמומלץ לחכות לפחות שנה עד שנה וחצי (בהנחה שהבדיקות בסדר כמובן). ואני יודעת שזה קשה אבל אני באמת מאמינה שברוב המקרים זה מסתדר ונכנסים להריון זה פשוט לוקח זמן לפעמים.

רעות

• רעות חמודה, אחלה שהרופא שלך חושב כך , יחד עם זאת יש מספיק פרמטרים למה מתחילים טיפולים. ותאמיני לי שאף אחת בפורום הזה לא מעוניינת לקחת איקקלומין ללא סיבה. אני לדוגמה פוליציסטית ובמקרה כזה אין שום טעם לחכות שנה וחצי כי אני מבייצת במקרה הטוב פעם בשלושה/ארבעה חודשים אם בכלל.. ולגבי אלה ששושן דיברה עליהן ועל עצמה זה אלה שכל הבדיקות אצלהם בסדר אך הם מוגדרים כבלתי מוסברים ואחרי ניסיונות של שנתיים פתאום מגלים את הבעיה או שלא..
    ויש זוגות שמתחתנים בגיל מאוחר יחסית ובחורה בגיל 35 לא יכולה להרשות לעצמה לחכות שנה וחצי ולקחת צ'אנס שבסוף זה יקרה כפי שאת טוענת ולהתעורר בגיל 36 וחצי עם ביציות לא איכותיות ואחרי שהכל היה תקין, נוצרה הבעיה.
    מקווה שהצלחת להבין אותי ושיהיה לך המון הצלחה!

• רעות חמודה, אחלה שהרופא שלך חושב כך , יחד עם זאת יש מספיק פרמטרים למה מתחילים טיפולים. ותאמיני לי שאף אחת בפורום הזה לא מעוניינת לקחת איקקלומין ללא סיבה. אני לדוגמה פוליציסטית ובמקרה כזה אין שום טעם לחכות שנה וחצי כי אני מבייצת במקרה הטוב פעם בשלושה/ארבעה חודשים אם בכלל.. ולגבי אלה ששושן דיברה עליהן ועל עצמה זה אלה שכל הבדיקות אצלהם בסדר אך הם מוגדרים כבלתי מוסברים ואחרי ניסיונות של שנתיים פתאום מגלים את הבעיה או שלא..
    ויש זוגות שמתחתנים בגיל מאוחר יחסית ובחורה בגיל 35 לא יכולה להרשות לעצמה לחכות שנה וחצי ולקחת צ'אנס שבסוף זה יקרה כפי שאת טוענת ולהתעורר בגיל 36 וחצי עם ביציות לא איכותיות ואחרי שהכל היה תקין, נוצרה הבעיה.
    מקווה שהצלחת להבין אותי ושיהיה לך המון הצלחה!
  • ובמקרה שלי אני נשואה שנתיים וחצי מנסים ממש להכנס להריון בערך שנה
    אומנם אין כרגע בעיה שהצלחנו לעלות עליה מבחינת הדברים שציינתי קודם , אבל כפי שאני הבנתי מהרופא שלי, זהו שלב בתהליך ולכן חשוב לנסות את זה אפילו אם אני לא פוליצסטית או זרע בעייתי
    מה שנותר לי הוא לסמוך על הרופא שלי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה