חייבת לכן תודה ענקית!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• רוצה להגיד לכן שבזכותכן דיי השתנו לי החיים.

אם אתן זוכרות את השרשור שפתחתי על איך להעסיק את אמילי, ורובכן אמרתן לי שחשוב מאוד להרגיל אותה להעסיק את עצמה.

אז בזמן שהיא ערה, אני בערך חצי שעה איתה, עושה תרגילים, שמה על הבטן, שרה וכו', ואח"כ שמה אותה על האוניברסיטה והולכת לעיסוקיי (כמובן תמיד מציצה עליה), ואני חייבת להגיד לכן שהילדה לא ממש צריכה אותי.

היא יכולה בכיף 20 דקות לשכב ולשחק בצעצועים של האוניברסיטה.

פשוט מדהים!!

אני מחכה כבר שהיא תוכל לשכב על הבטן בכיף ושאני אוכל לשים לפניה כמה צעצועים ושהיא תשתעשע, ולא רק על הגב..

בקיצור- תודה ענקית בננות יקרות שלי!!

נ.ב
    יש תמונות של אמילי בפייס, מי שלא ראתה, נא להיכנס
9 תגובות
עמוד 1
  • כפרה עלייך. איזה כיף לשמוע!!!!
    כמה שזה חשוב שתעסיק את עצמה. זה מעולה!!!!

ויאללה עוד קצת על הבטן , כמה דקות יותר בכל יום והיא כבר תאהב להיות על הבטן. ופתאום תראי איך המיקום שלה השתנה-" יוווו איך הגעת לשם????"

• האמת היא שאני יכולה להגיד טפו טפו היא לא משתייכת למועדון של התינוקות שלא אוהבים להיות על הבטן...

אני מהלידה מקפידה כל יום לשים על הבטן.. היום היא שוכבת על הבטן כל פעם 2-5דקות ואז מתחילה לקטר...
  • כל הכבוד לך ולאמילי! יכולה לומר לך שזה ממש מרגיע שיש תינוקת שמעסיקה את עצמה... אני מספיקה מלא בזמן הזה!

היום - חמסה- תמרי שכבה איזה שעה על הבטן ופשוט התגלגלה וניסתה לזחול ושיחקה - לא התייחסה אלי גם כשהתיישבתי לידה... חחח

ולגבי התמונות... נגמר לי החמצן עשיתי אנהלציה בגללך

• כל הכבוד לאמילי!
  • מיטלי- הייתה דומה קופי לבעלי... עכשיו נראה לי דומה יותר לי...

אבל זה לא כזה משנה....

אני חולה...צריכה אשפוז
  • מזהירה מראש- ברגע התעסוקה שלה לעצמה בגיל זחילה-
    להחביא אוכל של חתולים וקערות מים
  • איזה כיף לשמוע, כל הכבוד לך ולאמילי!
    וג׳ני מה זה? היא מהממת 55555

• ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי מיצי מיאו

מזהירה מראש- ברגע התעסוקה שלה לעצמה בגיל זחילה-
    להחביא אוכל של חתולים וקערות מים
  • כן.. לנו יש 2 חתולים...

אני כבר מחכה לראות מה היא תעשה להן..