שיגעון... של הריון? שיתוף קטן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רציתי לספר שמאז שאני בהריון, ואפילו לפני שידעתי - אני אוכלת באופן מטורף גבינה צהובה עם מלפפונים במלח... צירוף קצת מוזר, נראה לי, אבל טעיייים ללייי!!!!
    זה התחיל מזה שיום אחד פשוט באתי למקרר, הוצאתי משם גבנ"צ ומלפפונים ופשוט טרפתי חצי! בעלי הסתכל עליי בתהייה, ובהתחלה לא ידעתי להסביר לו למה זה כל-כך טעים לי :)
    גם עכשיו האוכל האהוב עלי זה חביתה עם גבינה מגורדת ומלפפון...
    שיגעון, בקיצור :):):)

10 תגובות
עמוד 1
  • תהני ! הכי כיף שגעון של הריון

• טוב נראה לי שאף אחת לא עוקפת אןתי בשגעון..... ויש פה בנות שזוכרות את האישה עם הצורך לאכול חול או כל דבר גרגירירי.
    ולכן הייתי מכורה לבמבה. הייתי מעוכת את זה בפה עד שהיה הופך לאבקה כדי למלא את הצורך ה "חולי" הזה....

• אוי ואי!!!! איזה שיגעון! :)
    חברה שלי פעם התשגעה - רצתה פאי לימון, שיגעה את בעלה והוא יום אחד באמצע הלילה נאלץ לחפש לה פאי לימון :)

• מיכלי חול??????????????
    מילא אדמה אבל חול????????? חחחח

• בתיאבון!!!!!!!!!
  • אם כבר מדברים על משהו הזוי: בהריון השני שלי היו לי הרבה בחילות ונחשו מה היה עוזר לי נגדן: שוקולד במילוי תות
    צריך רק לחייך!
  • תהני!
    אצלי בהריון היו רק דברים ששנאתי בגלל הבחילות אבל מחודש שישי הייתי באטרף על כל דבר שיש בו שוקולד. טוב זה ברגיל בלי קשר להריון חחח

• נופרי " מילא אדמה" זה יענו יותר טוב מחול??? חחחחחח
    זה משוגע באותה המידה לא?
    ואגב בדקתי באינטרנט ויש כזו תסמונת גם לילדים וגם לנשים בהריון. וגם לאמא שלי הייתה הרגשה כזו בהריון שלה,,,,, איזה הזוי!!!!
    ברור לך שלא אכלתי כן? זאת היה רק צורך. מילאתי את זה עם במבה וסוכר....

• הריון ראשון - כל דבר שקשור לפירות הדר. היתי גומעת תפוזים בקילוגרמים
    הריון עם אמילי - גבינת טל העמק והרבה
    [

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה