Margo - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה קורה איך את קיבלת ווסת ?
7 תגובות
עמוד 1
  • היי יובל מה שלומך ? אני בסדר קיבלתי וסת ביום שישי לפני שבוע (ב6.1) הייתה קצרה מאד ,שנמשכה רק יומיים ואחרי זה היהו לי הכתמות חומות ואדומות ,הבנתי מהרופא שזה תקין וקורא לאחר גרידה .איך זה היה אצלך?? עשיתי us ברוך השם יצא תקין רחם נקי,עובי רירית 3 ( עשיתי אותו עוד שהייתי קצת במחזור) רופא אמר לי כבר אפשר להפסיק להשתמש באמצעי מניעה ולחזור לנסיונות להרות שוב,אני רק דואגת לביוץ שלי ,אולי בגלל המחזור כזה קצר לא יופיע החודש או שאין קשר בין הדברים. כמה זמן לך לכם להקלט לאחר הפלה ? את עכשיו בהריון או מתכננת? תודה לך על דאגה ואיכפתיות.
  • קודם כל שמי כנרת שנית אני שמחה לשמוע שהכל תקין ברוך השם לפחות אם הייתה הפלה אז היא כבר מאחורייך אני ממליצה לך להמתין עוד חודש לפחות עםכל הכמיהה וחוסר הסבלנות אבל כמובן שזה שיקול שלך
    אצלי עדיין מגדלת את הקטן הוא רק בן שנה וחצי מגדלת מקום לאוצר. הבא עדיין לא מנסה עוד כמה חודשים אולי נראה לא במקום הזה עדיין דגש על העדיין חחחח
    תשמרי על עצמך תחלימי נפשית ופיזית תחזקו את עצמך על ידי אכילה נכונה ברזל התמודדות עם מה שקרה ולשחרר כמו שצריך הכל אני אומרת להכין את עצמך כמו שצריך לפני ההריון הבא שבעה ימשך לפחות תשעה חודשים עגולים ומשעממים
  • קודם כל סליחה לא ידעתי את שמך - תודה על עידוד ותמיכה,לאחר כמה זמן לאחר הפלה נקלטת? והמחזור הקצר מוכר לך אולי? תודה
  • אצלי יה סיפור קצת יותר מורכב היתה לי סוג של ציסטה גדול שגרמה להפלות בסופו של דבר עברתי ניתוח ואז ניקלטתי להריון שלושה חודשים לאחר הניתוח בקשר לדימום סביר להניח שהדם הינו שאריות הרי שכבר היה לך דימום לפני ... ממקרים שאני מכירה בדרך כלל תוך ארבעה חודשים רובן נקלטות כמה זמן לקח לך להיקלט להריון הקודם ?
    בקשר לשמי פשוט ערכתי הכרות חחחח
  • להריון נכנסתי לאחר 4 חודשים לאחר חתונה(היולי יתחתנו הפסקתי עם גלולות ששתיתי במשך שנתיים וחצי) קיבלתי 4 מחזורים סדירים ובנובמבר כבר הייתי בהריון ,כשיגיליתי כבר הייתי בשבוע 5 לפי מחשבון הריון,בדיוק עברנו דירה ניקינו ,יתארגנו. אם בן הגדול שלי לקח לי 9 חודשים להקלט ,לפני זה אף פעם לא שתיתי גלולות ,יתחתנתי בתולה.אז בעזרת השם שאני יקלט זה כבר יהיה הריון שלישי שלי(עדיין לא מעכלת) מאד רוצה להביא בת אבל איך שאומרים מי שבא ברוך הבא ,העיקר להקלט מהר ושהכל יהיה תקין .
  • מרגו בהצלחה !!!
    שבקרוב מאוד תבוא והפעם לתשעה חודשים
  • תודה לך מותק מהפה שלך לאלוקים ,אני מצידי מאחלת לכל הבנות היקרות הצלחה רבה ושלבית -חולים נגיע רק בשביל לידה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה