לחוצה + מתרגשת עם ים של שאלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבת שלום בנות יקרותתתת!!!
    סוף סוף אישרו לי IVF שבוע הבא צפוייה להיות השאיבה הראשונה והאחרונה בע"ה..
    כרגע אני עם מינון של 150 פיורגון וזריקת אורגלוטרן (משהו כזה) ... אז לשאלות..

יש לי כאבי מחזור מטורפים... אף פעם לא קיבלתי מינון כזה של תרופות , הכי גבוה היה 75 ורק לשלושה ימים... זה נורמלי קרה לכם??

יום ראשון יש לי זקיקים ובדיקות דם, אני יהיה ביום ה-12 למחזור, לכמה זקיקים אני אמורה לצפות?? מה כמות הזקיקים והגודל שלהם שאמור להיות מתאים לשאיבה??
    כנ"ל לבדיקות דם .. מה אמורים להיות טווח הערכים הנורמלי לשאיבה??
    חפרתי אה... חחחחח
    שאיבה.. כואב???

תודהההההה רבהההה ותחזיקו לי
7 תגובות
עמוד 1
  • היי זוהר

זה מאוד אינדיווידואלי הכאבים הללו
    אני עם גונל 150 בפעם הראשונה ואני מקווה
    אחרונה בחיי עם ההורמונים
    והתגובה שלי כל כך שונה לעומת האחרות
    קרן , נטאלי ועוד שאת בטח תכירי
    אל תצפי פשוט תגיעי לבדיקה
    ותחכי לטלפון מהרופא שחייב להסביר לך הכל

שיהיה לך המון המון בהצלחה

ההצלחה מתחילה באמונה !
    בה-צ-ל-ח-ה אורטל
  • זוהר ברוכה הבאה לזמן קצרצר! בעקרון אין ערכים אופטימלים כל אחת והתגובה שלה. אני הזרקתי גונל 187 ולא חשתי באבים. בקיצור כל אחת מקבלת את זה באופן שונה וכך גם תוצאות הבדיקות/הורמונים וכמות הזקיקים. פשוט תזרמי עם זה ותשאלי את הרופא תוך כדי. תכלס זקיק בעל 19 מ"מ הוא נחשב כבשל לשאיבה.
    איפה את עושה את השאיבה? לי לא היו כאבים בכלל בתהליך 555 ואני מאחלת לך שזה יהיה טיפול ראשון ואחרון.
    אנחנו פה לתמיכה ושאלות.
    בהצלחה!
  • הי,

בגדול ענו לך על הכל, אני רק רוצה להרגיע אותך בתור אחת שהייתה שם לא מזמן (גם לראשונה) ומבינה מה את מרגישה... אז באמת שהשד לא כזה נורא ואין ממה לחשוש, זה יעבור כל כך מהר ואת בעצמך תגידי "אה זה כל הסיפור? "

לאחר השאיבה יש מעט כאבים, אבל שוב, אינבידואלי, כל אחת מקבלת שונה...
    לגבי הזקיקים, לא ניתן לדעת למה לצפות... יש כאלו שיקבלו הורמונים במינון נמוך משלך ויהיו להן יותר זקיקים...

המון המון בהצלחה
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • זוהר, קודם כל שיהיה בהצלחה...
    כמו שהבנות כבר ענו לך, התגובה היא מאוד אינדיווידואלית ובהתאם לכך יתאימו לך מינונים.
    אני עוד בשלב ההזרעות ככה שלא אוכל לתת לך מידע על תהליך השאיבה וההחזרה, אך תקפידי לשאול את הרופא שלך ולרשום הכל כדי שלא יהיו טעויות... (-;

מאחלת לך שהות קצרצרה כאן בפורום המהמם הזה!
    שבת שלום

• היי זהר שבוע טוב ובהצלחהההההההה

כאבי ראש זו תופעה מאוד מוכרת...זה גם מה שהרופאים אומרים.

לגבי המינון - לאחר שיתחילו לבצי מעקב זקיקים וב.דם יקבעו עם להמשיך או לבצע איזה שינוי.

זקיקים - זה משתנה מאחת לאחת - אבל אל תשכחי שאנחנו צריכות הפריה אחת ומנצחת...וקחי הכל ברוח טובה

השאיבה נקבעת לפי המעקב זקיקים והתפתחותם.

ולגבי הכאבים - לי היו ממש מעט כאבים אחרי שהתעוררתי - ממש כמו כאבי מחזור.זה עובר אחרי שלוקחים משכך כאבים.
    אז שיהיה בהצלחה ושבוע נפלא לכולנו
  • שיהיה המון בהצלחה ,כמו שהמדהימות ענו לך ,הכל מאד אינדבדואלי ,רצוי לשאול כל דבר שמרגיש שונה ומוזר ,הכי חשוב תנסי לא לחשוש ולפחד ותנסי להיות רגועה ככל האפשר ,שןב בהצלחה ....
  • תודה רבהההה מקסימות!!!!!!!!!!!
    שיהיה לנו שבוע טוב עם בשורות טובות!!!!!!!!!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה