והינה היא הגיעה שוב..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה לא מובן? שאני לא רוצה לראות אותה ל 9 חודשים הקרובים....

בנות שאלה של בחורה אופטימית: עד כמה הדימום של השתרשרות הוא חזק? כמה זמן הוא אמור להמשך.... אני עדיין בקטע של להשלות את עצמי.... כל כך עשיתי הכול נכון בחודש הזה... מסרבת להאמין שזאת מחזור...

היא התחילה אתמול בבוקר בניגוב קל יצא קצת אדום... כל היום בקושי היה משהו.... סליחה על הגועל אבל עדיין בניגוב יוצא אדום.... האם יש סיכוי???
    וקצת אופטימיות לפורום, מה הבדל בין בן אדם אופטימי לפסימי? אופטימי הוא פסימי חסר ניסיון. וזה כל כך נכון לגביי

שיהיה לכולם שבת שלום....
4 תגובות
עמוד 1
  • היי הייתי רוצה לעודד אותך עד כמה שאפשר ,מנסיון אישי בהריון ראשון גם היה לי דימום קל שנגמר תוך יום וקצת ,אז תמיד יש תקווה,אולי פשוט תעשי בקית ביתית ותסירי כל ספק מליבך.אפילו אם תשובה שלילית ,זה לא אומר כלום אולי הריון עוד צעיר מאד ובדיקה לא מזהה אותו וכמובן תעקבי לאחר דימום.מקווה שעזרתי קצת.
  • אני אומרת הכי טוב אופטימיות....
  • לי ההשתרשות היה בקושי נראה לעין וזה היה חום ולא אדום
    אבל שוב הכל יכול להיות..
  • תודה על התשובות והעידוד
    טוב מאז שעות הבוקר זה לא מפתח לא לשם ולא לשם.... עדיין אותו סטאטוס.....וככה זה מאתמול בבוקר
    חבל לי להשלות את עצמי, כנראה זאת עושה לי דווקא

בשורות טובות לכולנו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה