סקר: מה אתן עושות כשהילד/ה מפיל אוכל על-הריצפה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך אתן מגיבות? (באופן-מילולי ופיזי)

מה אתן עושות?

6 תגובות
עמוד 1
  • מאור לא היה זורק את האוכל על הרצפה בכוונה.
    כמובן שהיה נופל או נשפך לו בטעות - די הרבה

• יש הבדל אם הוא מפיל בלי כוונה או זורק.

אם זה בלי כוונה- לא מתייחסת.

אם הוא זורק אוכל לרצפה- באותו רגע יורד מהשולחן.
    אם רוצה לחזור לשולחן- אוסף את מה שזרק.

[

[
    [
  • אם זה משהו שבאמת חוזר על עצמו בלי סוף אז מעירה ומאיימת שאם היא זורקת אז יורדים מהשולחן..בד"כ כשהיא מתחילה לזרוק אז היא בעצם סיימה לאכול.
    אני רואה בזה סוג של איתות 'סיימתי' אבל היום כבר נטלי מדווחת בביס השני 'סיימתתתתייייי'

• נופל , מנקה ... נדב בד"כ אוהב לרוץ להביא את המגבונים ולעזור לנקות (פולני
  • תלוי באיזה גיל .
    אם אוריאן שלי זורקת זה בא בצורה של להפוך את הצלחת . לא כי היא סיימה לאכול , אלא כדי לבחון וללמוד את חוקי הגרביטציה. מן הסתם , היא תנוקת , ואני מאוד משתדלת להיות שם לפני שהצלחת עלהרצפה...

אם זה ילד גדול יותר (שנתיים ומעלה)- אז מעירים פעם , פעמיים, ואז לדעתי לוקחים את צחלת ושלום על ישראל. עם אוכל לא משחקים .מי שרעב אוכל - ומי שלא יורד מהשלוחן..
  • העתק - הדבק לתשובה של זהר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה