בהמשך לשאלתי - יחידות המידה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בהמשך לשאלה שמוצגת מטה, ותשובתה, יחידת ערכי הפרוגסטרון היא: 2.8 nmol/L

היי.
    אני מבצעת כבר שבועיים מעקב זקיקים.
    ביום ראשון ב8/1 (יום 15 של המחזור) רירית רחם 11.5, זקיק בקוטר 18 מ"מ בשחלה שמאלית. לא נראה נוזל חופשי בדוגלס.
    ביום שלישי ב10/1 (יום 17 של המחזור) רירית רחם 15.3, זקיק בקוטר 21 מ"מ בשחלה שמאלית. הודגם נוזל בדוגלס.
    היום (יום חמישי, 12/1 (יום 19 של המחזור) רירית רחם 12 מ"מ, זקיק בקוטר 21.5 מ"מ, נצפה מעט נוזל בדוגלס. בבדיקת פרוגסטרון מהיום, 2.8.
    לציין שה-US לא בוצעו לאורך כל הבדיקות ע"י אותה טכנאית אלא כל פעם מישהי אחרת, בחדר אחר (מכשור אחר). איך זה יכול להיות שפתאום הרירית דקה יותר, או איך זה יכול להיות זקיק שנשאר שלושה ימים באותו הגודל כשביום שלישי נאמר לי שאו שבייצתי לפני כמה שעות או שאבייץ בעוד כמה שעות? מה אומרת בדיקת ההורמונים? מבקשת תשובה מהירה - לא רוצה לפספס את הביוץ.
    תודה רבה!

ד"ר ערן הדר
    מנהל/ת פורום
    3033 הודעות
    פורסם - 13/01/2012 : 23:15:38
    --------------------------------------------------------------------------------

שלום רב

יש כמה אפשרויות:
    1. מדובר בטעות של אחת הבודקות.
    2. אכן היה ביוץ מתי שאמרו לך שהיה
    3. עוד לא היה ביוץ

אני לא יודע באיזה יחידות מידה ערכי הפרוגסטרון שאת מוסרת אבל בכל מקרה אלו ערכים נמוכים ולפי זה נראה כי עוד לא היה ביוץ.

בכל מקרה אם מדובר בניסיון להרות ולא עושים הזרעה או מזריקים אוביטרל אז פושט כדאי לקיים יחסי מין יום כן / יום לא במהלך השבוע הקרוב ואז בטוח לא תפספי את הביוץ

ד"ר הדר

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אכן, ערכים נמוכים

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה