הזמן לא עובר לי.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, עברו כבר שבועיים ויומיים מאז שעשיתי בדיקת מי שפיר ועדין אין תוצאות...
    התקשרתי ביום רביעי למעבדה בבי"ח ואמרו לי שעדיין אין תוצאות שאלתי את האחות אם זה נכון שאם לא התקשרו עד עכשו אפשר להירגע טיפה? אמרה לי שזה סתם סיפורים.....
    אוףףףף אני כבר מטפסת על הקירות...
    אמן אמן אמן שהל יהיה תקין

14 תגובות
עמוד 1
  • מחזיקה אצבעות שהכל יהיה בסיידר
  • היא פשוט מחסה תחת
    לדעתי אם היו מוצאים משהו שהוא יוצא דופן היו יוצרים קשר כדי להתחיל לעשות בדיקות נוסםות דחוף..
    לדעתי הכל בסדר.

דברו איתי בפייסבוק

• צריך לחכות 3 שבועות לא? אז מה נשאר , עוד כמה ימים.
    תנסי להעסיק את עצמך ולא לחשוב על זה .. ואם כבר מחשבות אז רק חיביות!!!!

• הי,
    גם אני עשיתי מי שפיר לפני כמה ימים בפעם הניה (כלומר, בהריון הראשון גם עשיתי) וקיבלתי הוראות מאסותא שזה לוקח לפחות 3 שבועות כי מגדלים את התאים של המי שפיר במעבדה, כלומר קצב התפתחות התאים הוא זה שקובע מתי מקבלים תוצאות -הם לא מורחים אותך!!!. אל תדאגי!!! יהיה טוב בטוח

• מאמי הכל יהיה בסדר אני בטוחה
    את צריכה להירגע, לא טוב להיות בלחץ את צריכה לחשוב על עצמך ועל הקטן שלך

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • רק בשורות טובות אמן

• בעז"ה שתדעו רק בשורות טובות

• מקפיצה
  • הי,
    גם אני עשיתי לפני כמה שבועות וזו באמת ציפייה מורטת עצבים
    אבל באמת שאין מה לעשות רק לנשום עמוק להעביר את הזמן
    תציפי את עצמך בעבודה או בסדרות טלוויזיה או כל מיני דברים שממש מעבירים את הזמן וגם מעסיקים את המוח ככה שלא יהיה יותר מדיי פנאי למחשבות
    ואם כבר יש פנאי למחשבות- שיהיו חיוביות!!!!!!!

ב-ה-צ-ל-ח-ה

• התקשרתי היום בבוקר למעבדה של ביה"ח... הם אמרו שלפי איך שזה נראה יהיו תוצאות ביום רביעי.......
    אממממא- עוד שלושה ימים !!!!!!!
    שרק יחזרו תשובות תקינות.....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה