לכל האימהות ...ת**** לתינוקת בת 9 חודשים ! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    מה שלומכן???
    אז ככה הבת שלי אוטוטו בת 9 חודשים והת**** ביומיום שלה מתנהלת בצורה הבאה:
    בשעה 7:00-סימילאק
    בשעה 10:00-פירות טחונים ,אגס,תפוח,אבוקדו,מלון,שזיף.
    בשעה 13:00/14:00-מרק ירקות טחון-הודו אדום,תפו"א,בטטה,דלורית,קישוא.
    בשעה 18:00-לפעמים סימילאק ולפעמים חלמון עם עגבניה הכל מרוסק.
    בשעה 21:00-סימילאק.

אז ככה אם תשימו לב הכל טחון/מרוסק בלי תבלינים כלל וכלל אני רוצה להתחיל לגוון לה יותר את האוכל אבל לא יודעת איך ומתי.
    אשמח אם יש לך הצעה/עצה איך לגוון לה יותר את האוכל בטיפת חלב כבר מזמן אמרו לי להוסיף לה יותר מוצקים ולא לטחון .

תודה רבה.

5 תגובות
עמוד 1
  • תנסי לתת לה קצת מהקשה של הלחם, שתחזיק ותמצוץ ותתעסק עם זה

• נראה לי מעט לא?
  • אמילי שלי אוכלת כמעט כל 3 שעות. נראה לי מעט מה שהיא אוכלת.
    חוץ מזה אני נותנת לה הכל (פרט לחלב ניגר ודבש).
    מכינה לה את מה שאנחנו אוכלים רק מרוסק כי אין לה שיניים. גם נותנת לה את הרך של הלחם
    [

• תודה,
    אומנם כבר צמחו לה שיניים אבל אני מפחדת מאוכל קשה, היום נתתי לה בסקוויט והיא נהנתה אבל לחם לא מפחיד???
    ואיזה מעדנים מותר?

• כל מעדן בצבע לבן (יענו בלי צבע מאכל)
    עדיף אבל גבינה לבנה\ יוגורט כזה רגיל...ולא מעדן. כי מעדן זה תכלס אותו היוגורט רק עם סוכר.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה