עובי הרירית בשביל להכנס להריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בספטמבר אחרון שעשיתי אולטרא סאונד וגינלי ביום ה7 למחזור עובי רירית היה 5 ובאולטרא סאונד וגינלי שעשיתי ביום ראשון הייתי ביום ה3 למחזור (us ראשון חודש לאחר גרידה) עובי הרירית היה 3 ,השאלה שלי האם זה תקין אם להסתכל על הבדיקה הישנה ? וכל כמה זמן מתעבה הרירית ?כל יום כל יומיים ?ומה עובי רצוי בשביל להקלט להריון ? וגם למשך הריון תקין?תודה מראש לד"ר ערן הדר.הבנתי שבשביל הריון חשוב שהרירית תהיה לפחות 8 האם זה נכון?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

    הרירית הוחלת ומתעבה לאורך המחזור, לכן עובי של 5 מ"מ ביום השביעי למחזור הוא תקין אך השאלה מה היה בהמשך המחזור. רירית של 7-8 מ"מ היא העובי הרצוי לקליטה.

    ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה