חלב- רע או טוב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מדברת על חלב הפרה ועל הגבינות שאנחנו אוכלים ושותים
    תראו את זה :
    http://www.youtube.com/watch?v=IwFgEEW12X0

את האמת- לפני כמה שנים שעשיתי את המבחן האחרון בבגרות בביולגיה שכולל ניסוי
    עשיתי את זה על חלב ושוקו והתברר שזה לא כלכך טוב לאדם (לא בדיוק זוכרת איך הלך הניסוי)
    כמובן שהייתי בת 18 ואף אחד ממש לא האמין למה שיצא לי מהמחקר הזה...וכולם אמרו שזה שטויות

7 תגובות
עמוד 1
  • טוב ראיתי כמעט הכל. מה אני אגיד לך - כבר מזמן זה ידוע. בעייני אין מקום להגזמה לשום כיוון. אל תאכל רק מוצרי חלב כל היום אבל תאכל. כל דבר במינון. חסר על מה להגיד שהוא מסרטן? מה עם חומרי הריסוס וההדברה שעל הירקות? מה עם מחלות שיכולות לתקוף בשרים ועופות? מה לגבי מתוקים כאלה ואחרים? אין לזה סוף.

ובדיוק עכשיו אכלתי חצי גביע קוטג'
  • אני מזמן שמעתי שחלב זה לא כזה בריא ועדיף לצרוך סידן ממקורות אחרים

• אני בשוק!!!
    אבל איך אפשר לחיות בלי חלבי?
    בלי גבינה??!?!?
    את חיה בלי זה?

דברו איתי בפייסבוק

• טוב מזל שאני בן אדם של בשר

• ואני בדיוק אכלתי גבינה עם בולגרית. ואני ממש לא מתכוונת להפסיק...
    על כל דבר כמעט אפשר להגיד משהו רע.... רק רציתי שתחוו דעה...

אז ענבל? מה נשאר לאכול? רק פרווה או בשר?

• דעתי היא שיש גזעים של בני אדם שלהם יש רגישות ללקטוז וזה לא בא להם בטוב.
    ויש גזעים של בני אדם שזה כן בא להם בטוב.
    בגלל שאנחנו כבר דיי מעורבבים אי אפשר להגיד על גזעים שלמים, אבל יש אנשים שכן ישתו חלב וזה סבבה ויש כאלה שלא וישלשלו ויחוו כאבי בטן. אותו דבר על מוצרי חלב.
    אותו דבר על בשר! יש כאלה שחייבים כל יום סטייק, אחרת הם אנמיים, ויש כאלה שהם כמעט צמחוניים ויש להם ברזל בשמיים.

בקיצור-כל אחד יאכל מה שטוב ספציפית לגוף שלו.
  • גם אני שמעתי דברים לא טובים על דברי חלב,
    אבל איך אפשר בלעדיהם??? אני חיה על דברי חלב, לא יכולה בלי
    שוקו, חלב, גבינת שמנת, מעדנים וקוטג'!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה