רוצה לשתף( לא ממש קשור) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קודם כל שבוע טוב
    איך עבר הסופ״ש החורפי?
    אני עשיתי חמין ותדמיינו מה הולך אצלנו עכשיו כשהכל סגור עם החימום חח

ולענייננו:)
    כבר הרבה זמן אני חושבת על זה...
    לא יודעת אם אתן יודעות אבל אני נורא אוהבת בעלי חיים, במיוחד כלבים...
    תמיד רציתי כלב גזעי ולפני בערך חצי שנה קנינו הביתה גור פיטבול מקסים שאנחנו נורא אוהבים
    תמיד אני מסתכלת באתר יד 2 על כלבים למסירה או מכירה ... מכורה לזה
    ואני רואה את כל הגזעים הקטנים החמודים כמו לדוגמא פומריאן או פקינז וממש בא לי אחד.. או שניים ( עם דגש על שניים...) חשבתי בתור הובי ואולי גם בתור עזרה קטנה מהצד אבל השיקול הוא בעיקר בשביל הכיף שבזה.. לקנות זכר ונקבה גזעיים עם תעודות ואם ייהיו להם גורים למכור אותם...
    בעלי התעצבן עלי ואומר שזה סתם אבל הוא עובד...אני לא, ויש לי זמן לה**** לזה...
    כמובן שאני לא יעשה כלום אם הוא לא מסכים ...
    אבל רציתי לשמוע מה דעתכן
8 תגובות
עמוד 1
  • לאחותי יש כלב גזעי והם זיווגו אותו עם כלבה גזעית מאותו גזע,
    ועכשיו הוגים של הכלבה יימכו יהיה להם רווח כספי לא רע.
    אחותי צוחקת, אומרת שהם פתחו בבית בית זונו&****
  • הדבר היחידי שממש צרם לי זה עצם העובדה שאת מגדלת כלב פיטבול ויש לך ילד/ה קטנה בבית. ..
    עזבי את העובדה שזה לא חוקי לגדל את הכלבים מהסוג הזה זה חסר אחריות מבחינתי. ..
    שיהיה שבוע טוב,
    דיקלה

http://www.f2h.co.il/1848034048453
  • למרות שרשמת שזה שולי ובעיקר את רוצה כי את אוהבת כלבים
  • דיקלה- מותר לפי חוק להחזיק פיטבול בבית וכל כלב העונה להגדרה"כלב מסוכן".
    אבל -יש תנאים. זה חוקי להחזיק ולגדל בתנאים מאוד מסוימים.

אם את מביאה זכר ונקבה לשם הולדה את בעצם פותחת בית גידול לגזע.
    יש בזה מעבר לזוג עם גורים, את תצטרכי גם לדאוג לגורים האלה כל זמן שידרש עד שימצא להם בית, וגם להערך לאפשרות שיהיה לך מקום לכלב שלא תצליחי למכור, או שזה יתעקב.
    וגם את תצטרכי להערך לאילוף הפיטבול לקבלה של הזוג החדש- טריטוריה,מקום חברתי בלהקה. וככה כל פעם שבאים גורים.
    נשמע לי מה זה תסביך
  • עדידי - בשביל מה את צריכה את זה?....
    פייס: ortal_hori
  • היי.
    גם אני אוהבת בעלי חיים אבל לא הייתי עושה זאת עבור כסף.
    ובעניין הפיטבול-גם אני ממש נבהלתי...
    לא חלילה שאני באה לשפוט אותך או לארגן לך את הלו"ז...אבל יש מלא דברים שאפשר לעשות בזמן פנוי..להתנדב לילדים,לזקנים,אפילו לטפל בחיות בצער בעלי חיים...
    אבל להביא את זה הביתה,נראה לי עמוס מידי....
    מישהו מהעבודה שלי עשה את זה.קנה שניים-זכר ונקבה,גזעיים עם תעודות וצילום אגן וכל הבלאגן..
    שהגיע הרגע למכור את הגורים,אשתו והילדים שלו בכו שהם לא רוצים למכור-והיו לו 5 גורים(אם אני לא טועה).
    אחרי חודש,התקשר אליו מישהו ואמר לו שהוא מחזיר לו את הגור כי אשתו לא מסתדרת...
    בקיצר...נראה לי סרט..
    כמו שנאמר פה,
    תאמצי פקינז או משהו חמוד כזה..

סליחה על החפירות
  • באמת איך הבאת פיטבול הביתה?
    את לא מפחדת???
  • בנות הפיטבול שלנו מקסים ומחונך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה