שאלת אוכל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות שבוע טוב

9 תגובות
עמוד 1
  • אצלי שניהם בחיים לא אכלו יותר מ- 210... אולי זה תלוי בתחליף חלב? מה הוא אוכל? את משלבת לו דייסה?
  • סימילאק בלי דייסה

• למה בין 180 ל240 אין עוד כמויות?
  • תגדילי לו את המנה יכול להיות שחסר לו אפילו רק 10 cc
    כל ילד ומה שהוא צריך בעניי

• הבת שלי עוד קטנה אבל שנים טיפלתי בתינוקות... את בהחלט יכולה לעשות לו 240 ואם את רוצה פחות אז 210.... זה 3 וחצי כפיות בדיוק באמצע לא הרבה מידיי ולא מעט מידיי אם הוא ירצה עוד תעלי לו ל- 240...

אם הוא רוצה עוד כנראה זה מה שהוא דורש ואני מאמינה שכמה שתינוקות דורשים צריך לתת להם..(ברמת ההיגיון כמובן...)

בתאבוןןן

• לפי דעתי תוסיפי כמה שיוכל יוכל
    כי בן עושה לי גם צרות בכי אחריי 120 אחרי שאני עושה עוד 60 לפעמים הוא אוכל רק 10 20 ולפעמים טיפה וזהו

אז תנסי לא יקרה כלום וככה תדעי עם להגדיל או לא

• תודה בננות

• בר אותו דבר, בהתחלה פחדתי שזה יותר מידי אבל היא ניצחה בסוף...

• לפי מה שאני יודעת סה"כ ביממה התינוק צריך לאכול את הכמות לפי משקל הגוף שלו כפול 100. כלומר תינוק ששוקל 7 קילו צריך לאכול סה"כ ביממה (כולל מים ומזון) 700 סיסי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה