זקוקה לעצות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוריקי שלי (בן 3) מוציא ממני את כל המיץ, אין לי כוחות, הוא פשוט מתיש אותי, הוא ילד מקסים וטוב אבל אני מרגישה שאיפשהו פישלתי איתו... יובל נולדה כשהוא היה בן שנה וחודשייים, מה שגרם לנו לשכוח שהוא תינוק והוא התבגר נורא מהר והיום נוצר מצב שאנחנו מצפים ממנו שיתנהג כמו ילד בוגר ושוכחים שהוא עדיין קטנצ'יק. הוא נורא שובב, הוא תזזיתי, הוא לא יכול לשבת יותר מ10 דקות במקום אחד, הוא כל הזמן משתולל, קופץ על הספות, מפזר את כל הצעצועים וכשאני מבקשת ממנו לסדר הוא אפילו לא מסתכל עליי. לפני שבועהוא רץ והשתולל בגן, נכנס בקיר וסיימנו במיון עם תפרים
3 תגובות
עמוד 1
  • ואו נמשמע מלחיץ
    אין לי מה להמליץ לך
    אבל בהצלחה מקווה שהכל יסתדר לך עם הקטנטן

• מתוקה שלי..התגעגעתי

קודם כל אל תאשימי את עצמך..אין פה אשמה אשמים או משהו כזה ..את אמא מדהימה!!!
    מקסימה בתור אדם ואני יודעת משיחות בודדות שלי איתך כמה שאורי יקר לך ובטח שיובלי.
    אני עוברת גם תקופות לא קלות עם אורי ..אני חושבת שעצם היותו בכור שקיבל הרבה פינוק ואז התבגרות לצד אחות קטנה עושה משהו..ולאוו דווקא משהו רע לילד!!

אין לי פתרון..אני מקווה שיהיו פה בנות עם ניסיון שאני גם אקבל עצות
    אבל הרבה מאווווווווווווווווווד סבלנות ואהבה כמו שאת נותנת לו נראה לי ישכיחו את ההתנהגות הלא נעימה הזאת....לא ללתת "במה" להתנהגות השלילית הזאת .

אני מוצאת את עצמי אומרת שאולי זה היה מוקדם מידי לאורי אבל חס וחלילה..
    ב"ה הם הרוויחו וירווחו אחד מהשנייה שהם צמודים יחיסית בגילאים .
    אני רואה אחים ותראי הם יהיו חברים כאלה טובים אורי ויובל ב"ה

שבוע טוב מתוקה
  • שימריתוש
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה