יש "הדרת נשים" ויש גזענות!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא חדש לי שהמשפחה של בעלי לא מקבלת אותי בגלל שאני ספרדייה כהת עור
    והוא אשכנזי

לא חדש לי שהבן שלי אורי לא התקבל ואהוד עליהם כנכד לעומת שאר הנכדים
    (כשהיה בן כמה חוד פיצקלה קטן היא הרימה לו את החולצה , הסתכלה על הגב שלו ושאלה האם זה יהיה הצבע עור שלו)
    מעולם לא החמיאה לו..בקושי "ילד חמוד " הוא הוציאה מהפה ...
    בגיל3 חודש החלפתי לו טיטול היא אמרה שהוא צרייך רטלין כי הוא משתולל עם הרגליים
    בגיל שנה הוא אחר ללכת היא אמרה שהוא צרייך זריקות
    אני שונאת אותה...הילד הזה הבן שלי אוצר יקר שלי ותמיד היה ויהיה בע"ה היא כל הזמן ירדה עליו אבל---

ילדתי עכשיו בת יפייפיה...שיצאה בהירה.לא שמתי לב לזה עד שהם ראו אותה ופשוט אכלו אותה!! ואמרו ו"ואי ייצאה דומה לאבא שלה.." מה בגלל הצבע עור?!!
    כל הזמן הם אומרים כמה שהיא יפה..והנסיכה שלהם..ושהם אוהבים אותה..

מעולם אבל מעולם לא התבטאו ככה כלפי אורי..וזה כואב לי ..כואב נורא ..
    איך אפשר???????? !???? מה באמת????? צבע עור??????
    גועל נפש!!! פשוט גועל... !!!

יש בי ככ הרבה ..הרבה כאב כאימא לראות את זה..שניהם הילדים שלי ..הם שווים בעיניי..
    .אני מתפללת שאורי לא ידע וירגיש את מה שאני מרגישה במשפחה של בעלי ..
    ושהוא והילה יהיו לאחים מבלי הבדל של גזע מין וצבע עור ...כולנו בני אדם!!

שבוע טוב
12 תגובות
עמוד 1

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• פשוט מזעזע. ואני לתומי חשבתי שכבר אין הבדלי עדות בישראל של היום.....

• מדינת ישראל, המדינה שלנו, היא אחת המדינות הגזעניות ביותר
  • גועל נפש

• פייס: ortal_hori
  • למה קשור הדרת נשים?
  • אורי אמנם יגדל ויבין לבד,אבל אני מבינה אותך ,שכאמא, לראות את הבן שלך נפגע/ מקבל יחס שווה לטוסיק- קורע את הלב!

אני שולחת לך מלא מלא

• אני בשוק שימריתוש
    כואב לקרוא את זה , אז אני בטוחה שכואב פי מליון להרגיש את זה
    שישרפו!
  • כואב הלב לראות דברים כאלה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה