-
אני לא חושבת שאת פוגעת בה מאמי בזה שאת דופקת צרחה כשצריך !! לפעמים זה הכרחי , במצב שאת שמספרת זה חובה.. כדי שהיא תבין שאסור גם עם זה באה בכעס טיפה...
לפי דעתי זה הגיל
אולי קצת מקנא קצת?! ולא מראה את זה
יכול להיות ??!
-
ואי את מספרת ו....אני חושבת על יובל שלי
אמנם היא יותר גדולה אז זה מתבטא בדברים אחרים
אבל היא קפיץ - קפוץ ובאמת קלאמזי בהתנהגות שלה ..
ולפעמים לא מפסיקה לזוז גם שהיא מתלבשת
-
מאמי
-
תנסי להבליט קודם את הדברים הטובים שהיא עושה איתה וגם להגיד לה מה לעשות אחרת אבל לא בדרך שהיא שלילה
את יכולה להגיד לה
איזה מדהים את משחקת עם נועם אם היית מדגדגת אותה יותר חלש זה היה נפלא
איזה נפלא את משחקת עם נועם אם דברי אליה יותר בשקט זה יהיה מדהים
ילדים אוהבים מאוד חיזוקים וצריכים גם הכוונה הם לא יודעים שהקטנים האלה הם עדינים הם חושבים שהם כמו החברים מהגן שלהם
-
נראה לי שהבנות המנוסות נתנו לך את העצות הטובות ביותר... אני רק יכולה לומר לך שאת אמא מדהימה ושאני שולחת לך מלא מלא
-
אוי ואבוי לך לתת למחשבות כאלה להכנס לך לראש. בראש ובראשונה את אמא נהדרת
-
שירן!!! איזה רעיון גאוני - חוג של פעילות גופנית שעוזר לווסת אנרגיה!
-
חיזוקים חיוביים והתייעצות עם איש מקצוע
את חייבת לתת לה גם הרגשה שאת סומכת עליה עם נועם
ולגבי הצעקות - גם אני חוטאת בהם לפעמים... חייבים פשוט חייבים להעלים אותם משגרת היומיום
זה הורס כל מה שבונים
זה משיג רק פחד
ולא היית רוצה שהיא תפחד ממך...
-
תוספת מדהימה למשפחתנו!
-
קצת יותר לשחרר וקצת פחות להעיר. מבינה את הפחד שלך... אז יש רגעים שכמובן א"א לשתוק כמו למשל אם היא נשכבת עליה פתאום...
לפעמים (היום) טל מושך לשחר בשיער נורא נורא חזק ושחר צוחק
-
אוף אני פשוט עושה כל מה שאמרתן
חוץ מחוג - כי אין!!!
כל כך מרגיז בתחילת השנה היה מיליון חוגים ברשימה ובתכלס עכשיו אין אף חוג פעיל.
מה אני אקח אותה לעיר אחרת לחוג?
תודה רבה לכולן - כנראה אצטרך לנשוך את השפתיים יותר חזק ופשוט להמשיך ולהקפיד - בסוף היא תקלוט לא?
-
שדרי לה שאת יותר סומכת עליה. כל דבר שאת עושה תעשי כאילו ברוגע גם אם בפנים בא לך לרוץ ולהרים את נועם גבוה גבוה. אם את שוטפת כלים תגידי את זה תוך כדי שטיפת כלים. מה כבר יקרה? היא תבכה? סבבה. לא נורא אבל להב תרויח שיעור חשוב לפעמים הבאות...
הילדים שלנו קוראים אותנו כמו ספר פתוח. היא מזהה כל רגש שלך ויודעת בדיוק מה את מרגישה וכל מה שכתבת בהודעה הראשונה. כך שהדבר היחיד שאת לא עושה מכל מה שכתבו לך זה קצת קצת להרגע. וזה קשה. זה משהו שאת צריכה לשנות בעצמך.
טוב חפרתי לגמרי
-
אולי זה לא בשליטתה.
אני מייעצת לך לבדוק את זה. יכול להיות שהיא לא מרגישה את ה"חוזק" ואת התיזזיתיות יתר...
-
אין שירן את פשוט גאונה!!!
וגם אני חושבת שלהב צריכה חוג!!!!!!!!!!!!!! ממש!!!
אני לא יודעת אם זה בגלל הפרש הגילאים, אבל אוריה גם לא הייתה יודעת מזה רגש עם הידיים בהתחלה.
כשהייתי אומרת לה לעשות לליאם "טובה" בפנים זה עבד כי זה הדבר היחיד שהיא יודעת
שעושים לאט ונעים, וזה מה שעזר לנו בהמשך, מאז שהוא נולד היינו אומרים לה:
לאט לאט...בעדינות,,,הוא תינוקי...תעשי לו טובה טובה...
היום היא כ"כ עדינה, כ"כ רגועה, היא מגנה עליו מחבקת אותו בעדינות, היא מעריצה של ליאם...
אם אני אתעד את זה את לא תאמיני .....
יכול להיות שזה גם בגלל ההפרש, כי אוריה וליאם שניהם היו תינוקות
ולהב כבר גדולה, מפותחת , בוגרת וחכמה, היא יודעת כבר מה היא עושה...
אני חושבת שחוג מאוד יעזור...ואני יודעת שגם את מאוד משתדלת להיות בזמן איכות לבד עם להב...
לגביך איך בכלל מה להגיד...את עושה כל מה שצריך.
-
-
ואי,כמה זה נכון,ללמד לווסת-מגע..כך עשיתי ועדיין עם יד על-הדופק,אם יש חריגות לעיתים.
יש לנו 2 כלבות קטנות,בובתיות,צמריות,מקסימות וזאת היתה עבודה,שנעמה תלמד ללטף בעדינות, כדי שהן לא-יברחו ממנה..עם המון הדגמות וחיזוקים-חיוביים וגם הרמת-קול: די,זה לא-נעים להן וממש גוננתי על-גופן של הכלבות,ממש הגנתי עליהן..וכו' וכו'...ונעמה הבינה.
המטרה שלי,שהן יהיה חברות-טובות
-
-
לצערי עצות אין לי רק האמהות המנוסות יכולות לעזור לך
"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"