דחוף - סקר שנוצר בעקבות ויכוח מגעיל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, הרבה זמן לא שיתפתי פה - ויש המווווווווון
    זו פעם שניה שאני ובעלי דנים בעגלות - ומגיעים לויכוח מגעיל. וזה בעיקר בגלל שבעלי סוחף לכך, כי לא מתאים לו שאני לא בראש שלו. אבל מצטערת,הוא שוכח שיש לי דעות משלי ושיקולים משלי.
    אני אספר בקצרה שהוא שמע מבן דוד שלו על עגלת "מוצי" והבן דוד הזה כולו שופוני, יש לו עגלה יקרה (5,000-6,000), מרהיבה בעיצובה, חדשנית, גלגלי קצף. זה קודם כל מה שחשוב, אחר כך שאר הדברים

16 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    קודם כל המוצי היא לא כזו עגלה יקרה. יש דגמים שאפשר למצוא גם במחירים שאת חושבת עליהם.
    לי יש עגלה של BEBECAR ראינו אותה בחנות וממש התאהבנו בנוחיות של ההליכה איתה והריפוד והבטיחות של התינוק. אני מאוד מרוצה ממנה. היא מגיעה עם טיולון וסלקל אבל היא כבדה יחסית לשאר העגלות והקיפול שלה עם הטיולון הוא די גדול (לא נכנסת בכל בג'אז). אני מאוד מרוצה ממנה כי הרוב אני הולכת איתה ברגל והיא מאוד נוחה. היא גם יחסית יקרה (6000 ש"ח). התינוק שלי בן ארבעה וחצי חודשים והוא עדיין באמבטיה אבל לדעתי הוא לא ישאר שם עוד הרבה זמן כי היא כבר מתחילה להיות קטנה לו (בלי עין רעה הוא ארוך מאוד)

עגלה נוחה לקיפול ולהרמה היא הבייבי גוגר. היא לא יקרה יחסית, מתקפלת ביד אחת והיא יכולה להיות עם הטיולון מגיל לידה (למרות שאישית לא ממליצה לקנות אותה בלי טיולון). החסרון היחיד שלה (וגם זה תלוי את מי שואלים) זה שהיא לא יציבה בגלל שהיא רק שלושה גלגלים. מקווה שעזרתי במשהו
  • בלי קשר לעגלה זה בטח לא סיבה לויכוח סוער..
    כשיש ילדים אז לפתע מתגלות הרבה אי הסכמות. וכל אחד מרגיש דברים בצורה מאוד חזקה כשזה קשור לילדים.
    המלצה שלי- זה רק עגלה!! תוותרי לו עכשיו ואח"כ תוכלי לנצל את הוויתור שלך לדברים אחרים שבאמת חשובים ל-ך (לדוגמא להכניס את הילד לגן מאוד טוב שעולה יותר מגן אחר)..
    בקיצור לגדל ילדים צריך קצת וויתורים- אז בואי תנסי הפעם להיות הבוגרת יותר..

בכל מקרה לנו הייתה עגלה של CAM עם אמבטיה ששימשה עד גיל 5 חודשים..אבל לפעמים יש ילד גבוה/גדול שיכול להיות שם רק עד 3 חודשים..
    לי אמבטיה הייתה חשובה כי הגדולה שלי הייתה פגית, אבל יש עגלות טובות גם בלי אמבטיה.
    בהצלחה

• מצטרפת לנגה. לא שווה לריב על דברים כאלה. יהיו לכם עוד המון חילוקי דיעות אל תתחילו עכשיו
  • כמו שאמרו לך לפני לא שווה לריב על הדברים האלה...

יש חנות בראש העין שנקראת בייבי סנטר ושם לפי דעתי מוכרים את המוצי במחירים שאת מחפשת ואני בטוחה שבעוד מקומות, אז היא לא כזאת יקרה

אני אישית נכנעתי לבעלי וקניתי את הג'נה של ריידר שהיא יקרה אבל ילדה ראשונה וקיבלנו עזרה מההורים אז יותר משתוללים

• מצטרפת למה שאמרו קודמותיי
    והאמת אני בשוק - פעם ראשונה ששמעתי שהבעל רוצה עגלה יקרה והאישה מנסה להוריד אותו מהעץ חחחחחחחחחח
    שאפו עליך אחותי

• חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סיון כמוני כמוך
    אני בשוק אני קוראת ולא מאמינה
    גם אני פעם ראשונה רואה את זה

• קודם כל כמו שהבנות אמרו לפני זה ממש לא סיבה לריב.

לי יש את המוצי (דרך אגב אפשר לקנות חלק מהריפודים ב 15% הנחה אצל היבואן - צבעים של שנים שעברו)
    אני מאד אוהבת אותה, היא רחבה יציבה, מאד נוחה.
    הבת שלי היתה באמבטיה עד גיל 4.5 חודשים, והיא מאאאאד גבוהה.
    הטיולון, הבן שלי בן ה 3 עדיין נכנס לתוכו, הכל ניתן להורדה וכביסה
    הסל קל הנשכב - מעולה (בהתחלה קצת קשה לחבר אותו לאוטו אבל אחרי פעמים שלוש מתרגלים), התינוקות במיוחד הרכים שוכבים ולא מקווצ'צ'ים כמו בסל קלים האחרים.
    עכשיו כשיש לי 2 ילדים, הקטנה יושבת בעגלה והגדול עומד על הטרמפיסט המאד מוצלח של מוצי.
    כשבני הראשון נולד לא היה לנו כסף אז קיבלנו עגלה ב"ירודה" של ד"ר בייבי מדגם מדריד, האמת היא היתה ממש אחלה (אין בה אמבטיה אבל הטיולון נשכב). הבעיה שאני גרה במושה וצריכה עגלה עם עבירות גבוהה יותר, למי שגרה בעיר המדריד היא עגלה מעולה.
    כשסיימתי את הלימודים והתחלתי לעבוד, קניתי את המוצי.
    אני מאד אוהבת את העגלה קניתי אותה לא בשביל השופוני, עשיתי סקר מקיף וזו העגלה שרציתי. קניתי אותה כשאורי שלי היה בן 8 חודשים!

א-ב-ל :
    יש לי בית פרטי, ויש לי תא מטען גדול (למרות שלפני זה היה לי רנו קליאו והעגלה נכנסה גם בתא מטען הקטן), אין לי מדרגות לעלות. ואני גם ג'דאית ומאד חזקה.
    העגלה קצת כבדה.

וואי עשיתי מגילה
    בכל מקרה שיהיה המון בהצלחה.
    [

• אני הייתי הולכת על המוצי הזאת כי משלמים לי עליה
  • האמת אני לא מתפלאת כי גם בעלי משדל אותי לקנות עגלה יקרה אחרי שזרקתי את הקודמת כי היא כבר היתה מגעילה כי שכבה במחסן המון זמן .
    לדעתי פשוט תגידי לו שאת זאת שרוב הזמן עם העגלה ואת צריכה משהו שיהיה לך נוח ולא לו בכל זאת להרים אותה לסחוב אותה וכו וכו.
    לא צריך לריב על דברים כאלה ואת צריכה במקום לריב איתו לדבר איתו ברוגע ולנסות להסביר לו את המצב בלי צעקות כי צעקות במאת מתסיסות את המצב. דברי איתו בקוצי מוצי והוא ירגע. בהצלחה

• אני לא מכירה עגלות אבל....

אם את עם העגלה רוב הזמן, מן הסתם ההתאמה של העגלה צריכה להיות לצרכים שלך. אבל... אם ההורים מוכנים לעזור, למה לא ללכת על עגלה יקרה (כמובן כל עוד היא באמת טובה ויש סיבה למחיר היקר שלה)?
  • שאלה יהיו הצרות היחידות שלכם בחיים, להתווכח בגלל עגלה
  • אין לנו את המוצי - כשהגדול שלנו נולד בעלי ואני הסכמנו שאין צורך להשקיע בעגלה מעבר לאלפיים ש"ח. ברור שאהבנו את היקרות אבל היה כל כך הרבה לקנות
  • אני קניתי עגלה של בגסי
    ב 900 ש"ח בחנות של דר בייבי בראשון לציון.
    עגחה
    אמבטיה
    וטיולון עם תיק תואם.
    העגלה מתקפלת עם המבטייה...
    הטיולון לשימוש מגיל לידה

דעתי היא שמיותר 5000 על עגלה...
    אז מה אם מקבלים כסף?
    יש דברים אחרים שאפשר לקנות...
    הנה לך 2 תמונות

http://tinypic.com/r/1jkpw4/5
    http://tinypic.com/r/r8vzaw/5
    הבדים ניתנים לשליפה -כן
    בטיחותית ומאסיבית-כן
    לאחר השימוש באמבטייה.. היא מתקפלת וחצי גובה
    אני מאוווווווד מרוצה

• יווווווו תודה מתוקות

• אני רציתי עגלה יוקרתית אבל בסוף התפשרתי על עגלה והשיקול העיקרי היה המשקל כי יש לי פול מדרגות ללא מעלית והעגלות יוקרתיות כבדות חבלז. לנו יש את העגלה של סייבקס שנקראת בי אגייגל והיא בדיוק כמו הבייבי גוגר רק משודרגת יותר. היא קלה יחסית לאחרות מקפלים אותה ביד אחת והיא קלה לפירוק והרכבה. אני ממליצה לך חהסתכל בסקר העגלות.הגדול באנטרנט יש שם מידע מקיף על מלא עגלות.

• אני רציתי עגלה יוקרתית אבל בסוף התפשרתי על עגלה והשיקול העיקרי היה המשקל כי יש לי פול מדרגות ללא מעלית והעגלות יוקרתיות כבדות חבלז. לנו יש את העגלה של סייבקס שנקראת בי אגייגל והיא בדיוק כמו הבייבי גוגר רק משודרגת יותר. היא קלה יחסית לאחרות מקפלים אותה ביד אחת והיא קלה לפירוק והרכבה. אני ממליצה לך חהסתכל בסקר העגלות.הגדול באנטרנט יש שם מידע מקיף על מלא עגלות.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה